10 неща, които не знаете за ангелите на Victoria`s Secret

1 коментар0/5

Късно снощи бе излъчено Шоуто на Victoria`s Secret 2017, което се проведе преди дни в Шанхай. Затова решихме да надникнем зад кулисите и да видим какво не знаем за топмоделите на Victoria`s Secret

10 неща, които не знаете за ангелите на Victoria`s Secret
 © Victoria`s Secret Official Instagram Account

1. Топмоделите тренират походка с обувките

Много топмодели нямат възможност да носят обувките за ревюто предварително. При Victoria's Secret обаче няма нищо случайно. Много преди Шоуто всеки топмодел знае кой тоалет ще носи, както и какви ще са обувките. Важно е топмоделите да се чувстват удобно, затова носят обувките както на пробите, така и на репетициите. Така има възможност да се нанесат корекции и да се провали единственото ревю на бранда за годината.

2. Някои модели носят бельо под бельото

За да се избегнат гафове и излишно разголване, много от моделите носят т.нар. "голо бельо" под бельото, с което дефилират. Нищо не бива да се оставя на случайността.

3. Някои топмодели носят подплънки

Родната мода и мания по силикона подминава повечето класни топмодели. Затова пък организаторите на ревюто предлагат възможността за слагане на подплънки, ако това ще направи бельото да изглежда по-добре. Възможно е също така самият топмодел да поиска да й бъдат предоставени подплънки за ревюто.

бела хадид

4. Топмодлеите носят доста двойнозалепващо тиксо

Стилистите на Victoria's Secret използват много двойнозалепващо тиксо, за да може всяка част от тоалета - бикини, сутиени, аксесоари, да бъде на правилното място и да не се размести по време на дефилето.

5. Гримът и прическата отнемат часове

В повечето ревюта от Седмиците на модата, всичко е много динамично и се случва за минути. При Шоуто на Victoria's Secret обаче топмоделите прекарват часове на стола за грим и прическа. Над 30 фризьори и над 30 гримьори, както и куп стилисти се грижат всичко по топмоделите да е изрядно.

victorias-secret

6. Не всичко по топмоделите е естествено

Victoria's Secret държи на естествената красота. Понякога обаче те добавят екстеншъни на косите на ангелите. Това разбира се не е на всички и не винаги, а зависи от визията, която се цели, както и от модните тенденции.

7. Гримът за тялото е задължителен

Не е изненада, предвид, че говорим за модели на бальо. Освен че се подлагат на спрей тен няколко дни преди ревюто, в деня на Шоуто телата на ангелите биват догримирани с бронзанти и брокати за тяло.

 

Алесандра Амброзио напуска Victoria`s Secret след 17-годишна работа

Алесандра Амброзио напуска Victoria`s Secret след 17-годишна работа

"Няколко часа преди поредното шоу на бранда в Шанхай 36-годишната Алесандра Амброзио обяви, че приключва работата си с него..."

 

 

8. Топмоделите не се обличат, а ги обличат

Зад всяка визия на Victoria's Secret има куп хора и още толкова са онези, които обличат моделите. Слагането на сутиен, бикини, аксесоари и крилата на ангелите се прави от други хора. Същото важи и за събличането. Десетки и дори стотици часове труд стоят зад визиите, за да бъдат оставени в случайни ръце.

victorias-secret

9. Топмоделите тренират усилено преди Шоуто

Като топмодели, всяка една от дефилиращите тренира усилено. Още повече, че мнозина от тях се занимавам най-често с бельо и бански. Седмица или две преди Шоуто на Victoria's Secret обаче всичко минава на по-високи обороти. Топмоделите тренират по два, дори три пъти дневно; хранят се по специален начин, за да бъдат в най-добрата си форма.

тренирай като ангел, шоуто на victoria`s secret 2017

10. Те всъщност се хранят

Мнозина мислят, че топмоделите не се хранят преди ревюто. Това обаче не е вярно. Дори на репетицията и преди ревюто те се хранят пълноценно, макар и в по-малки количества, със специални храни, разпоредени от Victoria's Secret. Все пак продължителността на ревюто, психическото  физическото натоварване изискват добре нахранени модели, за да се избегнат припадъци зад сцената или на подиума.

29.11.2017/ Радослава Михайлова

Още от "Топмодели"

Най-добрите реклами на Victoria's Secret

Най-добрите реклами на Victoria's Secret

Victoria's Secret е една от най-популярните марки за дамско бельо. Тя инвестира огромни суми в изграждане на имиджа на своите „ангели“ и превръщането на бранда в абсолютен фаворит на пазара. Затова и рекламите на VS са впечатляващи – вижте кои са най-добрите.

Катя Пенева – ослепителна, упорита и твърдоглава

Катя Пенева – ослепителна, упорита и твърдоглава

Катя Пенева е сред най-успешните модели на Visages Model Group. Ослепително красива, упорита и твърдоглава, няма сила, която да спре „Тялото на Визаж“по пътя към успеха.

Надежда Кайкова: Не знам дали красотата ще спаси света, но любовта със сигурност!

Надежда Кайкова: Не знам дали красотата ще спаси света, но любовта със сигурност!

Надежда Кайкова е едно от новите лица на Ivet Fashion Model Agency. Котешки поглед, нежно излъчване и перфектна фигура - красивата варненка притежава всичко необходимо за реализация като успешен модел.