Познай марката: Тоалетът на Дакота Джонсън

51 коментара0/5

Коя е марката на черно-белия тоалет на Дакота Джонсън? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Сам на скалата" на изд. Вакон.

Познай марката: Тоалетът на Дакота Джонсън
 © Gulliver/ Getty/ Courtesy of Brands/ IMAXtree.com

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (16.10.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Свикнали сме да виждаме Дакота Джонсън със семпли едноцветни рокли. Този път обаче актрисата, станала известна с ролята си в поредицата "50 нюанса" ни изненада приятно с двуцветен тоалет на популярна модна марка.

дакота джонсън

Тоалетът на Дакота Джонсън се състои от пола до глезените и с висока талия. Полата е съчетана с къс топ, тип бандо, в черно, който приятно контрастира, създавайки едновременно класическа и нестандартна комбинация. Горната и долната част на тоалета пък са свързани с интересен детайл с къдрички, създавайки илюзията за нещо средно между сукман и рокля.

Моделът е част от колекцията пролет/лято 2018 на марката, за която ви питаме.

proenza schouler пролет/лято 2018

Тоалетът на Дакота Джонсън бе допълнен от семпли аксесоари - черен клъч Proenza Schouler и семпли сандали Manolo Blahnik (модел Chaos).

черен клъч Proenza Schouler и семпли сандали Manolo Blahnik (модел Chaos).

Обеци-перли Mizuki красяха ушите й.

Обеци-перли Mizuki

Познайте марката на тоалета на Дакота Джонсън:

  • Rodarte

  • Zuhair Murad

  • Proenza Scouler

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Сам на скалата" на изд. Вакон

сам на скалата

 

Още от "Познай марката"

Познай марката: Сандалите на Ева Лонгория и Никол Кидман

Познай марката: Сандалите на Ева Лонгория и Никол Кидман

На коя марка са сандалите на Ева Лонгория и Никол Кидман? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД.

ИГРА: Готови за лятото с Eucerin - ПРИКЛЮЧИ

ИГРА: Готови за лятото с Eucerin - ПРИКЛЮЧИ

Подгответе се за лятото и спечелете награди от Eucerin!

Познай марката, спечели 5 червила Chanel

Познай марката, спечели 5 червила Chanel

Коя е марката на красивите тоалети, които ви показваме? Оставете верния отговор под статията в сайта и 5-има от вас ще спечелят червило Chanel.