Познай марката: Сандалите на Амал Клуни - ПРИКЛЮЧИ

57 коментара0/5

Можете ли да познаете марката на златните сандали на Амал Клуни?

Познай марката: Сандалите на Амал Клуни - ПРИКЛЮЧИ
 © Gulliver/ Getty/ Net-a-porter
  • Верният отговор е Aquazzura

  • Победител е krispop

 

Преди няколко дни Джордж и Амал Клуни бяха специални гости на гала вечерта, почитаща Джордж Клуни. На събитието в Лос Анджелис актьорът получи признание за цялостен принос от Американския филмов институт. 

Събитието в Dolby Theatre уважиха звезди като Дженифър Анистън, Кейт Бланшет, Джими Кимел, Джейн Сиймор, Кортни Кокс, Ранди Гербер, Синди Крауфорд, Бил Мъри и Джулиана Маргулис. 

клуни

Събитието стартира с видеопослание от президента на САЩ Барак Обама, който каза колко добър човек и професионалист е Джордж Клуни.

Вижте още звезди на червения килим на

наградите AFI Life Achievement Award 2018>>>

Джордж и Амал Клуни - двама влюбени на червения килим

 

Най-запомнящата се част от вечерта бе речта на Амал Клуни, която просълзи съпруга ѝ:

Въпреки че Джордж е скромен по отношение на успеха, който почитаме тук днес, мисля, че невероятните му талант и характер определят това, което той е - невероятен съпруг и баща. Когато започнахме да излизаме, почти бях се примирила, че ще остана стара мома. Съвсем скоро обаче разбрах, че не искам да бъда с никой друг. Не можех да спя, когато не бяхме заедно. Казваха ми и, че имам определена усмивка и навеждам главата си по определен начин, когато четях SMS-ите или малките съобщения, които той оставяше в чантата ми. 5 години по-късно нищо не се е променило. Той е човекът, на когото се възхищавам и човекът, чиято усмивка ме кара да се разтопявам всеки път.

Любов моя, това, което открих с теб, е голямата любов, която винаги съм се надявала, че съществува. Да те виждам с нашите деца, е най-голямата радост за мен. Толкова се гордея с теб. 

амал клуни

На Червения килим на събитието в центъра на сниманието обаче бе Амал Клуни. Тя заложи на асиметрична рокля Prada в розово и златно. Роклята бе с голи рамене и едва загатната панделка. Нежният модел бе допълнен от дискретен грим, бледо розово червило и коса на вълни.

джордж клуни и амал клуни

Амал се спря на любим модел сандали в златно. Ще ви подскажем, че името на модела е First Kiss - в превод Първа целувка.

aquazzura first kiss

 

Познайте марката на сандалите на Амал Клуни:

  • Jimmy Choo
  • Tamara Mellon
  • Aquazzura

 

 

Участници:

 

Добави описаниеВ играта могат да участват всички регистрирани потребители в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 12.06.2018 г. до 23:59 часа на 18.06.2018 г.

В играта участват само отговорите оставени в коментар под играта.

На 19.06.2018 г. на същата страница ще бъде публикувано името на победителя, който ще бъдат избран на случаен принцип сред всички участници в играта.

Печелившият ще бъдат уведомени с лично съобщение за начина на получаване на наградата.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

 

Победителят ще спечели книгата "Аламут" на Владимир Бартол от изд. Парадокс

Още от "Познай марката"

Познай марката: Роклята на Амал Клуни

Познай марката: Роклята на Амал Клуни

Амал Клуни винаги ни е очаровала със стила си. Затова тази седмица ви предизвикваме да познаете една от най-интересните рокли, с които сме я виждали напоследък.

Познай марката, спечели комплект книги!

Познай марката, спечели комплект книги!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят комплект интересни книги, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Познай марката: Стилът на Бионсе от Коачела 2018 - ПРИКЛЮЧИ

Познай марката: Стилът на Бионсе от Коачела 2018 - ПРИКЛЮЧИ

Бионсе се завърна с гръм и трясък след раждането на близнаците си с 2-часово изпълнение на фестивала Коачела 2018. Можете ли да познаете марката на дрехите ѝ?