Познай марката: Роклите на Марго Роби

71 коментара0/5

Една звезда и две прелестни рокли, които видяхме на наградите Оскар 2018. Познайте коя е марката на роклите и един от вас ще спечели книгата "Афиши в огледалото" на изд. Софтпрес.

Познай марката: Роклите на Марго Роби
 © Gulliver/ Getty/ IMAXtree.com/ Instagram

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (19.03.2018 г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Наградите Оскар винаги са били следени от аудиторията не само заради номинираните филми, актьори, актриси и други професионалисти в света на киното. Винаги в центъра на вниманието е бил стилът на актрисите и роклите, които обличат за Червения килим.

ПРИПОМНЕТЕ СИ НАЙ-КРАСИВИТЕ И ЗАПОМНЯЩИ СЕ РОКЛИ ОТ ОСКАРИ 2018

ОСКАРИ 2018 РОКЛИ

 

А тази година една от най-обсъжданите рокли бе тази на актрисата Марго Роби. Красавицата се появи със специално изработена за нея бяла рокля с интересен детайл около раменете.

марго роби

Роклята е дело на един от най-известните дизайнери, работещи за много популярна модна къща.

CHANEL Колаж, роклята на марго роби, карл лагерфелд

Instagram

 

От модната къща споделят, че са били нужни 7 души и 550 часа работа, за да се изработи роклята. Огърлицата тип гирлянд е с 3D ефект и включва кристални тръбички. Асиметричната пола с изработена от жоржет и шифон. Бродерията по роклята е отнела над 130 часа и е направена от Франсоа Лесаж, най-голямото име в света на бродерията за висша мода в света.

марго роби, оскари 2018, рокля и чанта

Роклята на Марго Роби бе допълнена от красив кристален клъч на същата марка. На пръв поглед доста семплата и некрещяща визия на актрисата плени както зрителите, така и модните критици.

Малко по-късно на партито на Vanity Fair актрисата заложи на семпла бляскава рокля на същата модна къща

Роклята е едновременно закачлива, секси и много стилна заради съчетанието от блясък и полупрозрачна материя. Обшитите с камъчета презрамки и зашеметяващият клъч само добавят очарование на визията. 

марго роби с рокля chanel на партито на vanity fair след оскари 2018

Тоалетът на Марго Роби е от колекцията Haute Couture пролет/лято 2018 на марката, за която ви питаме.

chanel haute couture пролет/лято 2018

 

Познайте марката на двете рокли, носени от Марго Роби:

  • Dolce&Gabbana

  • Chanel

  • Valentino

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Афиши в огледалото" на изд. Софтпрес

афиши в огледалото, софтпрес

Още от "Познай марката"

Познай марката: Роклята на Анджелина Джоли

Познай марката: Роклята на Анджелина Джоли

На коя марка е роклята на Анджелина Джоли от премиерата на филма й "Първо убиха баща ми". Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Три сестри, три кралици" на изд. Еднорог.

Спечели с филма „Хищници в мрака“ - ПРИКЛЮЧИ

Спечели с филма „Хищници в мрака“ - ПРИКЛЮЧИ

Четирима от читателите на Rozali имат възможност да спечелят двоен билет за филма „Хищници в мрака“, ако отговорят правилно на въпроса.

Познай марката: Роклята на Джейн Фонда

Познай марката: Роклята на Джейн Фонда

На коя марка е прелестната рокля на Джейн Фонда? Оставете верния отговор в коментар под статиите и един от вас ще спечели книгата "Най-красивата жена във Флоренция" на изд. Софтпрес.