Познай марката: Роклята с щраусови пера на Анджелина - ПРИКЛЮЧИ

78 коментара0/5

На наградите "Изборът на критиците" 2018 видяхме Анджелина Джоли с прекрасна бяла рокля с пера, изработена специално за нея. Познайте марката на роклята и един от вас ще спечели "Малка книжка с мъдростите на Дон Мигел Руис" на изд. AMG Publishing.

Познай марката: Роклята с щраусови пера на Анджелина - ПРИКЛЮЧИ
 © Gulliver Getty/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (19.02.2018 г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Рядко виждаме Анджелина Джоли на Червения килим и се радваме на присъствието й там. Тя винаги избира необичайни като кройка и силует рокли, които може би носени от друга звезда, бихме счели като моден гаф.

Роклята, за която ви питаме днес, Анджелина Джоли облече на наградите Изборът на критиците 2018. Тя е част от линията висша мода на популярен моден бранд и един от любимите на актрисата.

анджелина джоли

Роклята е асиметрична, като от едната страна е под коляното, а от другата над средата на бедрото. Моделът е без презрамки, а красиви и много ефектни естествени щраусови пера го красят в горната част.

анджелина джоли и рокля с пера

Роклята излъчва семпла елегантност, с която сме свикнали напоследък да виждаме актрисата на Червения килим. Не сме съвсем сигурни за избора й на обувки - сребристите Stuart Weitzman, модел Alterego според нас не са най-удачния завършек на визията.

Stuart Weitzman, модел Alterego

Затова пък красивите диамантени обеци-капки, яркото червено червило и пуснатата, но прибрана назад коса демонстрираха класата на Анджелина Джоли.

грим и прическа анджелина джоли

Познайте марката на роклята на Анджелина Джоли:

  • Prada

  • Calvin Klein

  • Ralph&Russo

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели "Малка книжка с мъдростите на Дон Мигел Руис" на изд. AMG Publishing.

Малка книжка с мъдростите на Дон Мигел Руис' на изд. AMG Publishing.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

 

Още от "Познай марката"

Познай и спечели - стилен тефтер от "Пепеляшка"

Познай и спечели - стилен тефтер от "Пепеляшка"

Трима от читателите на Rozali имат възможност да спечелят красив и стилен тефтер от филма "Пепеляшка", ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Познай марката: Роклята на Луси Лиу

Познай марката: Роклята на Луси Лиу

На коя марка е прекрасната рокля на актрисата Луси Лиу? Оставете верния отговор в коментар под статията, а един от вас ще спечели книгата "Златният мост" на изд. ИБИС.

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са сандалите, които ви показваме.