Познай марката: Чантата на Мелания Тръмп - ПРИКЛЮЧИ

94 коментара0/5

На коя марка е супер луксозната чанта на първата дама на САЩ Мелания Тръмп. Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Последните Тюдори" на Филипа Грегъри от изд. Еднорог.

Познай марката: Чантата на Мелания Тръмп - ПРИКЛЮЧИ
 © BGNES/ ЕРА/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (12.02.2018 г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Обикновено виждаме Мелания Тръмп в елегантни и официални рокли, костюми и гащеризони и рядко можем да се насладим на по-семплия й стил. Днес обаче сме се спрели на нейна визия от началото на месец януари. 

Първата дама, Доналд Тръмп и синът им Барън бяха фотографирани при връщането си Белия дом след посрещане на Новата година в Мар а Лаго, където семейството има ресторант и частен дом.

семейство тръмп

При завръщането си Мелания Тръмп заложи на съчетание между бургундско червено и палто в неутрално бежово.

Еластичният кожен панталон, наричан напоследък и у нас с чуждата дума легингс, е на дизайнера Helmut Lang и струва 920 долара. Клинът бе съчетан с пуловер с висока поло яка в същия цвят на неизвестен дизайнер.

helmut lang leggings

Мелания Тръмп по традиция заложи на любимия си дизайнер на обувки Christian Louboutin.

Christian Louboutin

Най-впечатляващата част от визията на Мелания Тръмп обаче безспорно беше чантата. Тя е един от най-луксозните модели в света и се изработва по поръчка, а за получаването й дамите трябва да чакат месеци (освен че трябва да заплатят десетки хиляди долари. Вече сме ви разказвали за тази чанта подробно ето ТУК.

Ще подскажем, че моделът се казва Birkin

birkin hermes, чанта на мелания тръмп

Познайте марката на чантата на Мелания Тръмп:

  • Hermes

  • Prada

  • Jimmy Choo

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Последните Тюдори" на Филипа Грегъри от изд. Еднорог.

'Последните Тюдори' на Филипа Грегъри от изд. Еднорог.

Още от "Познай марката"

Игра: Какво имам в плажната чанта?

Игра: Какво имам в плажната чанта?

В разгара на лятото, решихме да ви попитаме какво носите в плажната си чанта. Споделете с нас без какво не отивате на плаж и какъв е вашият плажен стил. Победителят ще спечели комплект интересни книги - идеалното занимание под чадъра.

Сн.: iStock.com, архив

ИГРА: Какъв е твоят празничен стил? - ПРИКЛЮЧИ

Какъв е твоят празничен стил? Остави коментар под играта и може да спечелиш страхотни награди от AVON.

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са сандалите, които ви показваме.