Кои са модерните връхни дрехи за есен/зима 2017?

0 коментара0/5

Пухкави и карирани палта, шушлякови и парка якета, а и закъде сме без класическият тренчкот, който този сезон е модерен в топли кафяви тонове. Вижте актуалните тенденции при връхните дрехи за сезон есен-зима 2017-18.

Кои са модерните връхни дрехи за есен/зима 2017?
 © IMAXtree.com/ istockphoto.com

1. Пухкаво палто

Пухкавите палта са може би най-актуалната тенденция при връхните дрехи за сезон есен/зима 2017-18. Сами преценете дали да заложите на естествена кожа или пък на изкуствена, в зависимост от вижданията и възможностите си.

По-актуални са по-дългите палта - тези до средата на бедрата или до коленете. Съчетайте ги със семпли шал и шапка и ботуши до коляното за перфектната зимна визия.

Пухкавият акцент присъства и в другите актуални за сезона дрехи - елеци, якета, тренчкоти

2. Карирани палта

Класическото карирано палто също се радва на особен интерес от страна на дизайнерите. Много модерни са сивите карирани палта, но вариантите в ярки цветове също са в топ тенденциите.

карирано палто

Карираното палто можете да съчетаете с аксесоари и обувки в неутрални цветове - бежово или черно, за да може да изпъкне принта на палтото, без визията ви да става прекалено натруфена.

3. Тренчкот до коленете

Дължината до коленете категорично доминира при връхните дрехи за есен/зима 2017-18. Класическият тренчкот разбира се попада в най-актуалните модни решения за сезона, особено ако е с тази дължина. 

Колкото до цветовете, класическото черно отстъпва крачка назад, за да направи пт на топлите бежово-кафяви нюанси.

4. Шушлякови якета с много шевове

Удобно, практично и подходящо за жени, обичащи по-спортния и бенрежен стил. Това е шушляковото яке. Като добавим и колко добре пази от студения зимен вятър, няма причина да не се сдобиете с поне едно шушляково яке за зимата.

Шушляково яке според фигурата

Шушляково яке според фигурата

"Вижте кое е подходящото шушляково яке според фигурата? Кои са подходящите силуети, дължини и за какво..."

 

За есен/зима 2017-18 модерни са по-дългите шушлякови якета - до средата на бедрата или коленете (както при палтата). Също така много актуални са шушляковите якета с много шевове.

шушляково яке

5. Яке парка

За наша най-голяма изненада парка якето остава в модните тенденции и този сезон. То разбира се е по-подходящо за тийнейджъри и млади жени в ежедневието. Останалите дами като че ли го предпочитат повече за свободното време. 

яке парка

За да се отличите, изберете яке парка с подплата в ярък цвят. Якето парка е идеално за ниски ботуши и дънки и ще ви донесе удобство и топлина в студените дни.

13.11.2017/ Радослава Михайлова

Още от "Модни тенденции"

Кои са модерните булчински рокли за пролет/лято 2018?

Кои са модерните булчински рокли за пролет/лято 2018?

От пищните булчински рокли с къдрички до нежните модели с перли, мъниста и бродерии - това са топ тенденциите на сезон пролет/лято 2018 при булчинските рокли. Все по-модерни стават булчинските рокли с наметало вместо воал, както и роклите с ефектен гръб. Вижте кои са модерните булчински рокли за пролет/лято 2018.

Бижутерия

Бижутерия

Вече не е необходимо да носите масивно злато, за да демонстрирате висок обществен статус и престиж. Цени се стилът, а не богатството.

Чанти – тенденции есен/зима 2013-14

Чанти – тенденции есен/зима 2013-14

Чантата е задължителен моден аксесоар за всеки сезон и шопинг слабост на много жени. Решихме да ви изкушим с най-новите и актуални модели за предстоящите месеци. Представяме ви 10 топ тенденции при чантите за есен/зима 2013-14!