Зимна рокля според фигурата

0 коментара0/5

Коя е най-подходящата рокля с дълги ръкави за вашия тип фигура? Вижте зимна рокля според фигурата.

Зимна рокля според фигурата
 © IMAXtree.com

Това, че е зима, не означава, че не трябва да носим рокли. Напротив! Роклите с дълъг ръкав са чудесен избор за зимните месеци. Изборът на рокля с дълги ръкави обаче понякога е доста труден, а намирането на подходяща кройка се оказва предизвикателство.

 

Зимна шапка според формата на лицето

Зимна шапка според формата на лицето

"Вижте кои са най-подходящите зимни шапки според формата на лицето ви, за да е по-лесно и по-успешно следващото ви пазаруване на този задължителен зимен аксесоар..."

 

Зимна рокля за фигура Пясъчен часовник

Неведнъж сме казвали, че дамите с фигура Пясъчен часовник могат да носят всичко и то да им стои перфектно. При зимните рокли не е по-различно. И въпреки това има силуети, които са по-подходящи, например роклите с А-образен силует. Прилепнали в горната част, вталени и леко разкрояващи се надолу, тези рокли подчертават всички предимства на фигура Пясъчен часовник.

зимна рокля с а-образен силует, модни съвети според фигурата

 

Зимна рокля за фигура Круша

Дългите ръкави помагат за издължаване на силуета на фигура Круша. Колкото до силуета, най-подходящи са роклите с голи рамене или едно голо (паднало) рамо. Надолу е добре да са по-разкроени. Така фокусът е върху зоната около ключиците, а не върху ханша.

Кои са модерните рокли на зимата?>>>

Кои са модерните рокли на зимата?

 

Зимна рокля за фигура Ябълка

Подходяща зимна рокля за фигура Ябълка е т.нар. имперска кройка. При нея талията е високо, а надолу моделът е разкроен. Така се избягва подчертаване на проблемната зона на корема, типична за фигура Ябълка. Препоръчително е роклята да е с овално и средно дълбоко деколте, а шарката на модела да издължава фигурата. Препоръчват се вертикални пред овални хоризонтални принтове.

Зимна рокля за фигура Ябълка

 

Зимна рокля за фигура Банан

Целта на зимната рокля за фигура Банан е да помогне да се създаде илюзията за извивки. Цветен акцент около талията, колан и V-образно деколте ще направят чудеса с този тип фигура. Ще я направят по-секси и по-женствена. Опитайте зимна с рокля с 3/4 ръкави за разнообразие. Всякакви акценти около ръкавите, деколтето и долния ръб на роклята ще помогнат да създадете усещането за извивки.

Зимна рокля за фигура Банан

 

Зимна рокля за мини дами

Вариантите за зимна рокля пред по-нсиките жени са два и са на двете крайности. От една страна чудесен избор са мини роклите с високо овално деколте. От друга са макси роклите, съчетани с късо яке, болеро или красив шал около врата. 

 

Зимна рокля за високи дами

Идеалната зимна рокля за високи и слаби жени е миди моделът. Вариантите до и малко под коляното ще създадат чудеса с фигурата. Лесно могат да се съчетаят с ниски боти за завършена street style визия.

Зимна рокля за високи дами, модни съвети според фигурата

09.02.2018/ Радослава Михайлова

 

 

ВИЖТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ  МОДНИ СЪВЕТИ СПОРЕД  ФИГУРАТА ЗА ПОЛИ, РОКЛИ,  ПУЛОВЕРИ, ДЪНКИ, БЕЛЬО И ОЩЕ.  ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО В  ROZALI.COM >>>>>

ВИЖТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ

МОДНИ СЪВЕТИ СПОРЕД

ФИГУРАТА ЗА ПОЛИ, РОКЛИ,

ПУЛОВЕРИ, ДЪНКИ, БЕЛЬО И ОЩЕ.

ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО В

ROZALI.COM >>>>>

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Зимна рокля според фигурата".

Още от "Модни съвети"

Модни съвети за фигура „Обърнат триъгълник“

Модни съвети за фигура „Обърнат триъгълник“

Фигура "обърнат триъгълник" е последният, 5-ти тип фигура, която поставя условия относно облеклото и избора на цветове и аксесоари. Вижте модни съвети за обърнат триъгълник .

Зимната жена

Зимната жена

Зимната жена е екстравагантна, импозантна, със самочувствие и, разбира се, обича да се изявява драматично.При нея всичко е в силен контраст.