Кое е най-подходящото деколте според фигурата?

0 коментара0/5

Деколтето на блузата е идеален начин да създадете баланс между горната и долната част на тялото. Кои са подходящите деколтета за различните типове тяло. Вижте нашите модни съвети според фигурата.

Кое е най-подходящото деколте според фигурата?
 © istockphoto.com

Подходящи деколтета за дами с фигура тип Круша

При фигура тип Круша ханшът е видимо по-широк от раменете. Затова трябва да са немри начин за създаване на баланс. Най-подходящите деколтета за дамите с фигура Круша са високите - овално или квадратно, няма значение. Избирайте такова деколте, което да е около зоната на ключиците. Така ще създадете баланс. Съчетавайте деколтето с пищно бижу

Съвет: Избягвайте V-образните деколтета

Подходящи деколтета за дами с фигура тип Морков

При дамите с фигура тип Обърнат триъгълник или още позната като Морков, раменете са по-широки от ханша. Идеалните деколтета за този тип фигура са V-образните.

При тях фигурата се издължава, а раменете се стесняват оптически. Ризите и блузите с копчета, които са леко разкопчани горе също са чудесни, както и топовете тип "Прегърни ме"

Съвет: Избягвайте високите деколтета, топовете с тънки презрамки и такива без никакви презрамки

видове деколтета

Подходящи деколтета за дами с фигура тип Банан

При дамите с фигура Банан облеклото трябва да създаде илюзията за извивки. Набляга се най-вече в областта на талията, затова деколтетата нямат толкова голямо значение. И все пак, блузите тип "Прегърни ме" правят чудеса с тази фигура. Топовете с якичка също са добра идея. По-важното е обаче акцентът да е правилно поставен на талията, както и блузата да е правилният размер, а не прекалено широк или твърде тесен.

Подходящи деколтета за дами с фигура тип Пясъчен часовник

Дамите с фигура Пясъчен часовник са благословени, защото всичко им отива. Същата е ситуацията и с деколтетата. По-важното за облеклото на дамите с такава фигура е да пасва добре като размер и да отговаря на вкуса им. Иначе дълбоко или високо, с или без, няма никакво значение какво деколте ще изберете

13.10.2018/ Радослава Михайлова

 

 

модни съвети според фигурата

ВИЖТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ

 

 

МОДНИ СЪВЕТИ СПОРЕД

ФИГУРАТА ЗА ПОЛИ, РОКЛИ,

ПУЛОВЕРИ, ДЪНКИ, БЕЛЬО И ОЩЕ.

ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО В

ROZALI.COM >>>>>

Още от "Модни съвети"

Сандали с чорапи - моден гаф или моден шик?

Сандали с чорапи - моден гаф или моден шик?

Някога смятани за модно бедствие и носени само от пенсионери на плажа, в последно време сандалите с чорапи се възродиха благодарение на звезди като Дейвид Бекъм и Джъстин Бийбър.

adizero: най-леките обувки от adidas

adizero: най-леките обувки от adidas

Внимавайте за допълнителна скорост от вашите опоненти на терена, корта или пистата, тази пролет, когато най-леките обувки на adidas ще се предлагат ексклузивно в магазините по света.

Прически за пролет/лято 2011

Прически за пролет/лято 2011

L’Oreal Professionnel посреща първия рожден ден на Inoa с приказна колекция прически за сезон пролет/лято 2011.