7 модни съвета за жени с малък бюст

0 коментара0/5

Кои са най-големите грешки в стила на обличане, които допускат жените с малък бюст? Научете повече, както и полезни съвети как да се обличате, за да изглеждате и да се чувствате добре.

7 модни съвета за жени с малък бюст
 © istockphoto.com

Винаги сме казвали, че всяко тяло е красиво само по себе си и е важно как човек се чувства в собствената си кожа. Затова, когато говорим за модни съвети и грешки според типа фигура, има два подхода. Единият е да се привлече внимание към други части на тялото с цел баланс. Другият е да се гордеете с формите си и да ги подчертаете.

Колкото до дамите с малък бюст, те имат едно основно предимство: много повече дрехи им стоят добре, отколкото на жените с големи гърди.

Носете високи деколтета

Жените с малък бюст се притесняват да носят дрехи с дълбоки деколтета, защото привличат вниманието към гърдите. Затова добър избор са високите деколтета, те отвличат вниманието от бюста и го насочват към шията.

Носете дрехи с гол гръб

Идеални за жените с малък бюст са дрехите с гол гръб. Тях можете да носите жез сутиен или със силиконова бралетка без гръб. Силиконовите бралетки са подходящи за жени с малки гърди, защото осигуряват достатъчка опора, дооформят гърдите и в същото време не развалят силуета на дрехите с гол гръб.

Подчертайте талията и раменете

За да отвлечете вниманието от бюста, фокусирайте вниманието върху други части на тялото. Силно вталените дрехи например ще добавят извивки към фигурата ви. Можете също така да подберете тоалет, при който погледът пада върху раменете - може да е интересна тениска с принт, топ с декорации или рокля с обем в тази част.

Вижте също:

Как да увеличим бюста без пластична операция >>>

Отива ли си модата на големите гърди? >>>

5 упражнения за стегнат бюст >>>

жена гърди бюст, модни съвети за жени с малки гръди

Носете дълбоки V-образни деколтета

Макар у нас такива деколтета да предпочитат дамите с пищни силиконови бюстове, световните стилисти смятат, че V-образните деколтета са по-подходящи за дами с малък бюст. На тях този тип деколте стои стилно, а не пошло. Важно е само да избягвате дрехи с дълбоко деколте и дълги ръкави, тъй като е възможно да създаде асиметрия в тялото.

Носете топове с ярки цветове

Основно правило в модата: тъмните цветове смаляват, ярките - разширяват. Затова дамите с малък бюст не бива да се страхуват да носят топове в чрки и контрастиращи цветове, за да направят горната част на торса по-широка.

През зимата: едри вместо ситни плетки

Още е рано да говорим за пуловери, но това е важно правило за стила на дамите с малък бюст. Ао можете да избирате, винаги залагайте на пуловери с едра плетка, вместо на такива с дребна плетка. 

Не се страхувайте от полупрозрачните дрехи

Полупрозрачните дрехи обикновено се комбинират с бралетка, бандо или потниче отдолу. Този стил на обличане стои идеално на жените с малък бюст и е чудесна идея както за лятото, така и за пролетта и есента.

13.09.2017/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "7 модни съвета за жени с малък бюст".

Още от "Модни съвети"

Армани разгневи защитници на животните

Армани разгневи защитници на животните

Американска група защитници на животните взе на мушка италианския дизайнер Джорджо Армани, заради това че е използвал кожа в колекциите си и призова гостите на церемонията по връчване на наградите Оскар да бойкотират продуктите на краля на модата. 

6 дрехи, за които си заслужава да дадете повече пари

6 дрехи, за които си заслужава да дадете повече пари

Ако имахте възможност да си купите само няколко дрехи, които са с много високо качество, но струват доста пари, кои биха били те? Вижте нашия списък с 6 дрехи, за които си заслужава да дадете повече пари

80 години HAPPY Fashion

80 години HAPPY Fashion

3 Suisses, реномираната марка за френска мода, празнува 80 години мода и творчество…