7 модни съвета за дами с пищен бюст

0 коментара0/5

Големите гърди са благословия и предизвикателство, що се отнася до мода и стил. Затова за дамите с пищен бюст е важно да знаят как да се обличат. Вижте 7 модни съвета за дами с пищен бюст.

7 модни съвета за дами с пищен бюст
 © istockphoto.com

За онези, които го нямат, големият бюст може да изглежда като мечта. За дамите с пищни форми обаче големият бюст може да създава неприятности и неудобства, особено ако не искат гърдите им да са на показ. Намирането на дрехи за дами с голям бюст е предизвикателство, а понякога създаването на стилна визия изглежда трудно постижимо.

Затова събрахме за вас някои полезни съвети за дами с пищен бюст.

 

1. Всичко започва от сутиена!

Най-голямата тайна за стил на дамите с пищен бюст е правилният сутиен. Той трябва да е секси, да обхваща добре гърдите, без те да изскачат оттук-оттам. Ако имате нужда и желание, изберете и модел с леко повдигащ ефект (макар това да е малко вероятно). Правилният сутиен е първата и задължителна стъпка към добре изглеждащите дрехи.

 

2. За връхна дреха изберете блейзер с издължен силует

Често срещан проблем по отношение на връхните дрехи е, че не могат да се закопчават или че след закопчаване, дрехата се опъва и така се разваля силуетът ѝ. Затова добър избор за връхна дреха е блейзерът. Изберете малко по-дълъг модел и го носете разкопчан. Това ще намали оптически бюста и ще оформи добре горната половина на тялото ви.

 

3. Носете топове в тъмни цветове

Основен моден закон по отношение на цветовете. Ако искате някоя част от тялото да изглежда оптически по-малка, облечете я в тъмен цвят. Затова жените с голям бюст трябва да избират топове в тъмни цветове, ако искат фигурата им да изглежда по-симетрична, а гърдите не толкова пищни.

 

съвети за жени с малък бюст

7 модни съвета за жени с малък бюст

"Кои са най-големите грешки в стила на обличане, които допускат жените с малък бюст? Научете повече, както и полезни съвети как да се обличате, за да изглеждате и да се чувствате добре..."

 

4. Чудото на поло яката

Блузите и тениските с поло яка са задължителни за гардероба на дамите с големи гърди. Те прибират силуета и издължават торса. Освен това можете да носите поло яката под други дрехи с по-голямо деколте, които иначе не биха стояли добре на голо.

 

5. Изберете правилните ръкави

Дължината на ръкавите е ключова за силуета на горната част на тялото. Ако искате да издължите силуета и гърдите да не изглеждат толкова пищни, изберете 3/4 или дълги ръкави и избягвайте късите ръкави и дрехите без ръкав.

модни съвети за дами с големи гърди

 

6. Избягвайте тънките презрамки

Топовете и роклите с тънки презрамки не са препоръчителни за жените с пищен бюст. Те не осигуряват нужната опора и освен това оптически разширяват областта на гърдите. Препоръчителни за вас са по-дебелите презрамки, които не само стоят по-стилно, но и са по-удобни.

 

Вижте също:

Как да увеличим бюста без пластични операции >>>

 

7. Задължителни дрехи за гардероба на дамите с пищен бюст

Има някои дрехи, които са меко казано идеални за жените с големи гърди и те задължително трябва да са в техния гардероб. Роклите „Прегърни ме“ са удобно и стилно модно решение за жнеите с пищен бюст. Стилна риза, която е точният размер също е задължителна. Класическото черно поло се съчетава с почти всичко и стои прекрасно на големи гърди.

 

01.06.2018/ Радослава Михайлова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "7 модни съвета за дами с пищен бюст".

Още от "Модни съвети"

Новите думи в модата

Новите думи в модата

Ако искате да сте тренди, фешън или иначе казано, да сте в крак с модата, трябва не само да следите модните тенденции, но и да разбирате купищата термини, които се появяват напоследък в тези среди. Говорите ли езика на модата?

10 абсурдни модни правила за жени над 40

10 абсурдни модни правила за жени над 40

Кои са най-глупавите модни правила, свързани със стила на дамите над 40, както и защо трябва да ги нарушите! 10 правила за дами над 40, които трябва да нарушите.

Малката чанта е задължителна за лятото

Малката чанта е задължителна за лятото

Малката чанта, приличаща на портмоне, е задължителен аксесоар за жените този сезон.