5 модни гафа на коледното парти в офиса

0 коментара0/5

Вижте кои според нас са най-често срещаните модни гафове на коледното парти в офиса.

5 модни гафа на коледното парти в офиса
 © istockphoto.com

Коледното парти е време да се отпуснете в компанията на колеги. Но не бива да забравяте, че това са хора, с които работите. И професионализмът трябва да се запази. Въпреки това винаги има хора, които тотално забравят за професионалната страна на коледното парти и допускат големи гафове в поведението си. И ако те могат да се извинят с количеството изпит алкохол, трудно можем да намерим оправдание за модните гафове, решението за които е било взето на трезва глава.

 

Твърде къса рокля

На всяко събитие има поне 1 жена, която не е преценила дължината на роклята или полата. Съгласни ли сте? Служебно събитие, сватба и т.н. Обикновено в случая говорим за дължина над средата на бедрата. Подобно привличане на внимание може да навреди на имиджа, а и, да си го кажем, просто е безвкусно.

 

Топ 4 модни гафове

Топ 4 модни гафове

"В стремежа си да изглеждат добре за празниците, жените често „залитат“ и допускат някои от най-срещаните грешки в модата. Вижте топ 4 на модните гафове ..."

 

Прекалено прозрачни дрехи

Ефирните материи са нежни и елегантни. Много жени обаче просто не успяват да подберат мястото, на което да ги носят. Коледното парти в офиса със сигурност не е подходящият повод да покажете прозрачната си риза и най-новия си сутиен.

 

Дълбоко деколте

От късите поли минаваме на дълбоките деколтета. За подобен моден гаф няма извинение и според мнозина дори е по-безвкусно от късите поли и рокли. Да, V-образните деколтета са шик и много звезди ги носят на Червения килим и в музикални клипове, но това е поредният моден избор, чието място не е сред колегите и шефовете ви.

 

Добави описание

Кое е най-подходящото деколте според фигурата?

"Деколтето на блузата е идеален начин да създадете баланс между горната и долната част на тялото. Вижте нашите модни..."

 

Много блясък

Според мен блясъкът е задължителен елемент на празничната визия, но с него трябва да се внимава. Ако сте избрали бляскав маникюр, няма нужда сенките, чантата, обувките и роклята ви също да "светят". Нека един или максимум два елемента от визията ви да са с брокат. Неока останалото бъде малко по-семпло, за да има баланс.

 

Дрехи, несъобразени с темата на партито

Понякога коледните партите в офиса имат определена тема. Най-често тя е свързана с определен цвят, за да е по-неангажиращо. По-рядко е свързана с определена епоха, филм, приказки и т.н. (темите са безкрайно много). И На мнозина не им се занимава да търсят специално облекло или пък считат, че не е нужно да се съобразят с темата. Така не само че се "цепите" от колектива, но и изпъквате по неправилен начин, който би могъл да подразни както колегите ви, така и шефовете.

 

Кой е най-големият моден гаф на офис събиране, който сте виждали?

 

11.12.2017/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5 модни гафа на коледното парти в офиса".

Още от "Модни съвети"

Marc Cain показва присъствие в София

Marc Cain показва присъствие в София

Международно признатата модна марка Marc Cain на 11 април смени адреса си в София и отпразнува официалното откриване на магазина на едноименната марка.

Най-привлекателните мъже носят червено

Най-привлекателните мъже носят червено

Жените се привличат от мъже в червени дрехи, посочи британско проучване.

80 години HAPPY Fashion

80 години HAPPY Fashion

3 Suisses, реномираната марка за френска мода, празнува 80 години мода и творчество…