4 типа личности според модните им навици

0 коментара0/5

Какви дрехи има в гардероба ви? Следвате ли модните тенденции, залагате ли на небрежния стил или пък предпочитате класически дрехи, които да пасват за всеки повод? Вижте кои са 4-те типа личности според модните им предпочитания.

4 типа личности според модните им навици
 © istockphoto.com

 

Любителката на класиката!

Във вашия гардероб има предимно дрехи в черно и бяло, тук-там малко бежово. Ярките цветове са по-скоро изключение. Купили сте тези дрехи за конкретен повод или в изблик на желание за промяна. Но сте ги облекли само веднъж... най-много. Вашите дрехи не остаряват като стил и винаги са на мода.

Обичате да инвестирате повече пари в по-малко дрехи. Държите на качество, а не на количество. Не експериментирате. Откроявате се от околните със стила си. Задължителните дрехи във вашия гардероб са костюм с панталон, костюм с пола, елегантна бизнес рокля, тренчкот.

 

Романтичката!

Във вашия гардероб има предимно дрехи в топли пастелни тонове. Обичате цветовете, но в приглушените им варианти. Нищо крещящо, нищо електриково, никакъв блясък. Къдричките  и леко разкроените силуети ви карат да се чувствате женствена.

 

Вижте също:

5 женствени тенденции за пролетта и лятото >>>

 

Обожавате роклите от леки материи. Панталоните не са за вас и ги носите само с повод. Задължителни дрехи в гардероба ви са разкроените топове, миди полите, жилетките и шапките с голяма или малка периферия.

 

Модната фурия!

За вас няма тайни в света на модата. Следите тенденциите, интересувате се от световните модни марки и местните тенденции. Винаги сте първа, когато една колекция се появи в магазина. Не държите толкова на личния почерк що се отнася до стила ви. Често дори си купувате готови сетове от дрехи, които сте видели в конкретен магазин, на ревю или от популярна личност.

жена и мода

Гардеробът ви е пълен с дрехи и не държите толкова на качеството. А и за вас то няма значение, защото рядко носите дрехите повече от един сезон. Залагате на екстравагантното, имате дрехи с различни кройки. Малко са дрехите, които не бихте облекли, ако са на мода.

 

Повелителката на небрежния стил

Удобството е на първо място за вас. В гардероба ви има предимно дрехи от естествени материи. В ежедневието си се съобразявате повече с прогнозата за времето, отколкото с мястото, на което отивате. Имате средно количество дрехи, като сред тях могат да се открият много качествени и доста посредствени модни находки.

Задължителни дрехи за вашия гардероб са дънките, бялата тениска, класическият спортно-елегантен блейзер, коженото яке и потници в различни цветове.

А вие какъв тип модна личност сте?

14.05.2018/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "4 типа личности според модните им навици".

Още от "Модни съвети"

10 начина да добавите цвят в гардероба

10 начина да добавите цвят в гардероба

Ако обичате неутралните цветове като черно, бяло, сиво и бежово, то със сигурност имате нужда от щипка пъстрота в гардероба си. Вижте как да добавите цвят в стила си.

Актуална промоция в shop.mdl.bg – КОЛЕКЦИЯ SISLEY ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ – 30%

Актуална промоция в shop.mdl.bg – КОЛЕКЦИЯ SISLEY ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ – 30%

Актуална промоция в shop.mdl.bg – КОЛЕКЦИЯ SISLEY ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ – 30%

Как да носим бойфренд дънки?

Как да носим бойфренд дънки?

Бойфренд дънките са още една ретро модна мания, завладяла 2014-та. Широките и удобни дънки ви придават леко небрежен вид и се очертават като моден хит за тази есен.