Влез в главната роля

0 коментара0/5

Самочувствието е присъща човешка черта, но за много жени е нужен малко стимул, за да излезе самочувствието им наяве. Понякога то е толкова дълбоко скрито, че е истинско изпитание да бъде провокирано.

Влез в главната роля

Но има едно нещо, което почти винаги успява да накара жените да се почувстват красиви и ослепителни – като погъделичкате егото им, оприличавайки ги на любима тяхна звезда.

Всяка жена има любима актриса или нейна героиня, в чиято роля тайничко се надява да влезе някой ден. И тогава идва отрезвяващата мисъл, че надали някога ще постигнете визия, достойна за червения килим. Колкото и да искат да приличат на своите идоли, много жени се обезсърчават още при мисълта за сложното преобразяване и часовете, прекарани пред огледалото всеки ден, за да се почувстват като истински звезди под светлините на прожекторите.

Всъщност не е толкова трудно да бъдете звезди всеки ден и много от самите звезди го доказват с малкото усилия, които полагат за да бъдат перфектни, както в ежедневието си, така и в ролите, които изиграват.

А доказателството са две актриси, които са особено популярни с ролите си в редица успешни филми и образите, в които така умело се въплътиха.

Първата актриса, в чийто образ с радост бихме влезли, е Теодора Духовникова. Влюбихме се в сините й очи, в  косата на букли, в таланта й и поредицата от героини, зад чийто образ застана в редицата романтични, драматични и криминални продукции. Тя е живият пример как естественият външен вид е най-силното оръжие на жените.

 

А втората ни много любима актриса е световноизвестната звезда Мишел Пфайфър. Ролята й на Елвира във филма „Белязаният“ я превръща в истинска модна икона и еталон за перфектно оформена права коса с леко извити краища.

 

Ако и на вас са ви толкова любими, колкото и на нас, навярно тайничко ви се иска да приличате на тях и да влезете в образа на някоя от героините им. А тайната за лесното постигане на визия, сходна на тяхната е, като заложите първо на емблематичните им прически. За тази цел във ваш верен помощник може да се превърне Rowenta Brush Activ’ Nano Smart - въртяща се четка с горещ въздух, с която всяка дама може бързо и лесно, в домашни условия да оформи косата си, още докато я суши, така че да постигне звездна прическа за отрицателно време всеки ден.

Влез в главната роля на любимата си актриса в собствения си дом с ефективната и компактна въртяща се четка с горещ въздух Rowenta Brush Activ’ Nano Smart и съветите на коафьора на звездите Георги Петков>>>

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Влез в главната роля".

Още от "Красиви съвети"

Тайните за красота на Жана Танева

Тайните за красота на Жана Танева

Жана Танева е очарователната водеща в сутрешния блок „Бодилник“ по TV7, която всички познаваме като „адреналинката Жана“. Какви са тайните за красота на Жана Танева, какъв е нейният стил и как поддържа форма?

Тайните за красота на Вяра Панталеева

Тайните за красота на Вяра Панталеева

Вяра Панталеева е хубавото момиче с божествен глас, което нашумя с участието си в „Стар Академи – 2005 “и успя да се наложи на музикалната сцена.Какви са тайните за красота на Вяра Панталеева, какъв е нейният стил и как поддържа форма

Тайните за красота на Наталия Кобилкина

Тайните за красота на Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина е идеалната жена – красива, умна и говори за секс открито. В момента активно развива сексуалната култура в България. Какви са тайните за красота на Наталия Кобилкина и каква е връзката между сексуалност и привлекателност?