Красива за него

6 коментара1/5

Да бъде красива е ежедневно предизвикателство за всяка жена. Когато желанието е подсилено от любовен трепет към някой мъж, усилията се удвояват, утрояват... Но каква те иска любимият мъж?

9170_0.jpg

Ако вече си го спечелила с външността си, не разчитай само на нея, за да задържиш до себе си мъжа, когото обичаш. Направи така, че партньорът ти да хлътне безвъзвратно по твоята същност. Покажи му, че си остроумна, оптимистична, жизнена, забавна, уверена, секси и съблазнителна – качества, които те правят неустоимо красива без срок на годност. С тях ще си осигуриш любовта му, дори когато бръчките са засилени и тлъстинките са заели стратегически места по тялото ти. 

Остроумна оптимистка
Жените често се поддаваме на заблудата, че нашата привлекателност зависи само от визията ни. Красивата жена не разказва вицове? Да, да. Остроумието и оптимизмът осигуряват увереност, която превръща жената с красива външност в истинска красавица. Остроумни шеги, точни изказвания в точния момент, интелигентни закачки и умерена доза самоирония, са триковете, които ще те измъкнат и от най-неудобните ситуации. Нещо повече, ако любимият ти е мъж на място и го “атакуваш” с остроумие и оптимизъм, току-виж си си осигурила поне временен достъп до егото му. А това означава много. За вас двамата и за вашата любов.

9170_2.jpgЖизнена и забавна
Жизнеността и забавлението намаляват стреса, разпръскват напрежението и заздравяват любовта. Жената, която се смее искрено и разсмива околните, е не просто красива, а и чаровна.

Искреният смях може да намали нивата на хормона на стреса в кръвта с 30% и да изгори до 500 ккал на час. Освен това, когато се смеем, ние освобождаваме естествения “хормон на щастието” - ендорфин.

Уверена и усмихната
Увереността те прави атрактивна за околните и разбира се, красива. Усмихвай се повече, дори когато не ти е до смях. Искрената усмивка се отразява в очите. Остави я да породи бръчици около тях, а не да бъде „учтива“ усмивка, появила се само в долната половина на лицето.

Как трябва да приема комплиментите красивата жена? С “благодаря” и усмивка. Не свенливо и скромно.

Секси съблазнителка
Съблазняването трябва да бъде приоритет в списъка ти с най-големи удоволствия. Подходящото еротично бельо възпламенява сексуалния живот. Просто се увери, че то е точният размер и че стои добре там, където трябва. Според специалисти, колкото повече оргазми получаваш, толкова по-млада изглеждаш и се чувстваш.

Сексът е чудесна аеробика - подобрява кръвообращението и прави кожата сияйна. Освен това е жизненоважен за връзката ви, той е мостът, който ви свързва. Затова направи спалнята най-важното място за вас. Избери удобен матрак, чаршафи от сатениран памук и меки завивки, в които да потънете. И имайте подръка ароматизирани свещи за времето, в което ще се забавлявате.

Красива за него? Не, красива за себе си... и за него.

13.02.2009/Биляна Божилова

6 коментарaДобави коментар »

Anet

От Anet24.02.2009, 14:32 ч.

Красива за него? Не, красива за себе си... и за него..... :) ето това е истината . Уважавай се за да бъдеш уважавана!

Виж всички коментари за "Красива за него".

Още от "Красиви съвети"

Красиви съвети за под душа

Красиви съвети за под душа

Как може взимането на душ да бъде разкрасяваща процедура? Вижте някои полезни съвети как да превърнете душа в СПА процедура и разкрасяващ ритуал. Красиви съвети за под душа

Направете си педикюр

Направете си педикюр

Идва лято, времето се затопля и все по често ще обуваме сандали и чехлички. Затова нека подготвим ноктите.

Тайните за красота на Дженифър Лорънс

Тайните за красота на Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс грабна сърцата на публиката с ролята си в екранизацията на „Игрите на глада”. Публиката я обича и заради естествената й красота и непринудено поведение. Вижте какви са тайните за красота на Дженифър Лорънс.