Двойно почистване на кожата на лицето от Lierac

0 коментара0/5

Почистването на кожата на лицето е основана грижа, затова и лаборатории Lierac подменят настоящата серия почистващи продукти с ново поколение Двойно почистващи продукти – за всички типове кожа и за всички видове нужди.

Двойно почистване на кожата на лицето от Lierac

Често забравяте, че почистването и премахването на грима е първият жест в грижата за кожата, независимо дали се гримирате, или не. Всеки ден върху епидермиса се натрупват остатъци от грим, замърсявания от физиологичен произход и такива, които се дължат на заобикалящата ни околна среда, с което той се „задушава“.

По-чиста, тя е по-здрава, с по-изразен комфорт, по-сияеща и е по-податлива на действието на продуктите за последваща грижа. Навик, който трябва да се създаде приоритетно за запазване на здравето и красотата на уязвимата и деликатна кожа.

Лаборатории Lierac разработиха нов ритуал, вдъхновен от йонната детоксикация, който помага да изчистите кожата на повърхността и в дълбочина – двойно почистване.

Този високо ефективен процес дължи резултатите си на положително и отрицателно заредени микро-магнити, които улавят дори и най-малката следа от замърсяване във всеки слой на кожата.

Серията двойно почистващи продукти на Lierac предлага три чувствени текстури – мляко, балсам или пяна – за всички типове кожа и за всички видове нужди. Част от серията е и гел-лосион за идеален завършек на процеса.

Всички  продукти за двойно почистване от новата серия на  Lierac имат активни текстури, което гарантира двойното им действие – премахване на замърсители и грим от една страна и микро-заглаждаща детоксикация от друга. Също така, всички продукти от серията притежават и неподражаема чувственост и излъчване.

 

►Балсам-олиото е идеален за суха кожа

Балсам-олио, изключително деликатна и чувствена грижа

Балсам-олио, изключително деликатна и чувствена грижа

Растителното масло придава особено мека текстура на балсама, тъй като температурата му на топене е много близка до тази на кожата. Балсамът се плъзва по кожата, за да я обгърне нежно, преди да се превърне в меко подхранващо олио, което деликатно да попие в нея. При контакт с вода растителното масло, обогатено с глицерин, се превръща в мляко и премахва всички следи от замърсяване. Формулата съдържа и масло от камелия за допълнителна мекота и подхранване.

Препоръчителна цена: 43лв, 120гр.

 

►Крем-пяната - точният продукт за мазна и комбинирана кожа

Крем-пяна, бързо почистване на кожата

Крем-пяна, бързо почистване на кожата

Хората с комбинирана до мазна кожа ще се влюбят в този крем, чиято липофилна фаза почиства кожата в дълбочина, без да я изсушава или дразни. Богата и кремообразна в първия момент, текстурата се превръща във фина, лека пяна при контакт с вода и така разтваря всякакъв грим и замърсители. Дори и най-малките следи от замърсяване се премахват при изплакването.  Формулата е обогатена с млечна киселина, която регулира свръх-производството на себум и подобрява кожната повърхност.

Препоръчителна цена: 39лв, 150мл

 

►Мицеларното мляко е идеално за всички типове кожа

Мицеларно мляко,  прилив на ефективност

Мицеларно мляко,  прилив на ефективност

По-лека от обикновеното мляко, това е всъщност мицеларна вода с по-богата, млечна текстура. Комбинира максимален комфорт и ефикасност при премахването на грим. При контакт с кожата мицеларното мляко се превръща във вода и активните му почистващи елементи се освобождават. Формулата съдържа растителен глицерин за допълнителен хидратиращ ефект.

Препоръчителна цена: 39лв, 200мл

 

►Двойно тонизиращ гел-лосион за идеален завършек

Идеален за всички типове кожа

Идеален за всички типове кожа

Най-добрият приятел на продуктите за двойно почистване, гел-лосионът се разтапя при контакт с кожата. Придава допълнителна свежест, подобрява текстурата й и стяга порите. Формулата е обогатена с екстракт от очанка, който видимо стяга порите.

Препоръчителна цена: 39лв, 200мл

Още от "Козметика"

Грижа от природата за цялото тяло

Грижа от природата за цялото тяло

Какво по-добро за нашата кожа от натурален билков букет, с който да вземем душ, за да се освежим или с който да поглезим кожата си.

Розовият грим модерен тази пролет

Розовият грим модерен тази пролет

Тази пролет розовото ще бъде една от най-силните тенденции при грима, които ще оставят отпечатък върху устните, очите и бузите и ще направят погледа ви по-ангелско горещ от всякога.

Българската роза, класика в парфюмерията

Българската роза, класика в парфюмерията

Водещият парфюмерист на френската модна къща "Герлен" Тиери Васер разказва за казанлъшката маслодайна роза в обширен материал, публикуван в сп. "Стил" и озаглавен "Българската роза, класика в парфюмерията".