Развълнувайте косата си - обем от корена до върха

0 коментара0/5

Развълнувайте косата си - обем от корена до върха

Не случайно косата е наричана „корона на жената”. И начинът, по който тя оформя прическата си, определя нейното усещане за стил. За съжаление много къдравата, много тънката, много чупливата или много сухата коса винаги създава проблем, особено когато търсеният ефект е обем. За щастие има решение, с което всяка жена може да развълнува не само косата си, но и цялото си излъчване.

Представяме ви новата серия Luxurious Volume Core Restore на John Frieda - иновативен, тристепенен ежедневен ритуал, който заздравява косата в дълбочина и преобразява плоската коса в прическа с оптимален естествен обем.

серия Luxurious Volume Core Restore на John Frieda

Иновативната формула възвръща баланса в бедната на протеини коса с помощта на комплекса Protein-Strength. Комплексът прониква във всеки косъм, като го прави по-силен, по-еластичен и по-жизнен.

Като ежедневна доза коремни преси, новата серия Core Restore развива вътрешна сила в безжизнената, тънка коса и активира обема в дълбочина. С помощта на обогатения с протеини подсилващ шампоан, ултра лекия балсам и серума с иновативно действие ще можете да отключите вътрешната енергия, която сте носили през цялото време.

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE ПОДСИЛВАЩ ШАМПОАН ЗА ОБЕМ

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE ПОДСИЛВАЩ ШАМПОАН ЗА ОБЕМ

Заздравяваща сила за максимален обем. Формулата с иновативния заздравяващ комплекс Protein-Strength трансформира косата в дълбочина и всеки косъм е достатъчно силен, за да поддържа по-обемни прически. Косата изглежда и е по-силна, плътна и мека.

Препоръчителна продажна цена: 17лв

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE ПОДСИЛВАЩ БАЛСАМ ЗА ОБЕМ

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE ПОДСИЛВАЩ БАЛСАМ ЗА ОБЕМ

Експертна формула за плътност и обем. Действа директно в косъма, придава обем и улеснява разресването без да утежнява косата. Удивителната му гел-текстура обгръща косъма и прави косата лека, красива и лесна за оформяне.
Препоръчителна продажна цена: 17лв

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE ПОДСИЛВАЩ СЕРУМ ЗА ОБЕМ

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE ПОДСИЛВАЩ СЕРУМ ЗА ОБЕМ

Термо-активиращата се формула придава максимален обем още с първата употреба. Прогресивно заздравява косата в дълбочина, за да придаде и поддържа оптимален обем. Косата е по-силна, по-мека и с по-дълготраен обем.
Нанесете на измита, подсушена с кърпа коса и разнесете равномерно с гребен. Не изплаквайте. Изсушете косата със сешоар, за да активирате формулата и оформете желаната прическа. Използвайте след всяко измиване.
Препоръчителна продажна цена: 25лв

Кери Уорн, експерт-стилист на John Frieda и международен творчески консултант"Влюбен съм в ултра леката формула на балсама, която не утежнява косата по никакъв начин, за разлика от много други балсами.

Серумът за обем е също лек и не оставя следи по косата, което е изключително важно за жените с фина коса. Резултатите са толкова добри, че няма нужда от допълнителни стилизанти. Фантастично!!!"

Кери Уорн, експерт-стилист на John Frieda и международен творчески консултант

Още от "Коса"

След отмъщението на фризьора...

След отмъщението на фризьора...

Как да се отървете от кошмара, който ви сполетява, щом не случите на добър фризьор? Честно казано, чудеса не стават, но все пак можете да придобиете по-човешки вид, докато чакате косата ви да порасне.

„Натурални“ прически – боядисване без химия

„Натурални“ прически – боядисване без химия

Химията не е всичко. Има и природа. Как да поддържате прическите си „натурални“? С естествени оцветители, чиято история е дълга, много дълга...

Подхранващи маски за коса

Подхранващи маски за коса

След овладяване на есенния косопад е време за подхранващи маски за коса. Агресивното въздействие на зимата върху косата е не по-малко пагубно за косата от косопада през есента. Затова трябва да я подготвим с подхранващи маски за коса.