Подмладете се с нова прическа

0 коментара0/5

За да махнете няколко години от лицето, вместо инжекции с ботокс, лазер, премахващ бръчките, или „вълшебен" крем, просто сменете цвета на косата и прическата си.

Подмладете се с нова прическа

Първо - сменете фризьора си!

Вашият фризьор познава отлично и вкуса, и предпочитанията ви. И да поискате нещо различно, най-много да ви предложи прическа на нивото на шията, за да се скрият някои бръчки там.

Идете на коафьор, който не ви е виждал

Обяснете му какво искате, той ще разучи лицето ви, ще опита няколко неща, за да прецени кое ще ви допадне най-много и ще разбере какво желаете наистина.

 

 

Светлите тонове несъмнено подмладяват, а тъмните състаряват

Но преди да ви направи от брюнетка блондинка, добрият фризьор ще се води по тена ви, за да намери цвят, който да ви отива.

100 прически на сезона: цвят и форма

Неуместното боядисване в скандинавско русо при тъмен тен ще навреди на лицето много повече. За предпочитане в този случай са кичурите, 2-3 нюанса по-светли от косата или цвета база, или няколко по-големи кичура, придаващи повече блясък както на косата, така и на лицето

Цветни прически - 60 идеи

 

Къса или дълга коса

Най-добре къса коса. С годините кожата на лицето потъмнява около бузите и челюстта, а дългата коса го подчертава.

Между 45 и 50 години не се обличате като на 30: полите са по-дълги, носите друг тип панталони. Нормално: пропорциите се променят и трябва да се съобразявате както с тях, така и с косата си.

Прически за всеки ден - 50 идеи

Има и жени, които преувеличават ситуацията - тази толкова нашумяла прическа тип „гарсон“, която много дами предпочитат, за да не робуват на фризьора. Тя обаче отива на слабите жени, гримиращи се умерено и безупречно. Другите, обратното, става така, че подчертават това, което искат да прикрият - дефектите на лицето. В този случай за предпочитане са прическите със средна дължина, които поставят лицето сякаш в рамка.

Прически с бретон - 54 идеи
 

 

Решили сте да запазите сегашната дължина на косата, но искате да заличите следите на времето?

Подмладете се с нова прическа

Фризьорът може да ви подстриже на етажи. Освен че е модерно, това оптически намалява бръчките по челото и най-вече около очите, подмладява лицето и придава по-свеж вид.

Важно: не забравяйте да изсветлите и веждите поне с един нюанс, в случай че се боядисате руса. Така видът ви ще е по-младежки и естествен.

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Подмладете се с нова прическа".

Още от "Коса"

Грижа за косата в хармония с природата

Грижа за косата в хармония с природата

Представяме Ви новият шампоан и балсам - CLAIROL HERBAL ESSENCESТ

Съвети за стабилизиране на косата

Съвети за стабилизиране на косата

Ако косата ви е прекалено мазна, тънка, чуплива, изтощена, суха... възползвайте се от нашите съвети.

Как да опазим косата през лятото?

Как да опазим косата през лятото?

Всяка жена мечтае за здрава и лъскава коса. Но когато не се грижи правилно за нея, тя губи своя обем, а прическата се "смачква". А както сте забелязали, точно сега тя се уврежда най-много под влияние на слънчевите лъчи, хлора в басейните и морската вода.