ERDEM x H&M: Пълната колекция

1 коментар0/5

ERDEM x H&M: вижте първи цялата колекция!

ERDEM x H&M
ERDEM x H&M

Известният фотограф Michal Pudelka е човекът, който работи с Ердем и H&M по създаването на впечатляващите look book изображения към колекцията ERDEM x H&M. Снимките пресъздават изключително умело идеите на дизайнера и характерното за него изследване на красотата и женствеността.

ERDEM x H&M

ERDEM x H&M е колекция, която сякаш ми проговори, виждайки я за пръв път. Знаех, че искам да създам look book, който не е просто каталог. Харесва ми да добавям изненадващи елементи, които понякога граничат със сюреализъм, да обмислям детайли, които биха разчупили атмосферата в кадъра - цветя, елегантно подадени на модела от някого извън кадър, например.” – споделя Michal Pudelka.

ERDEM x H&M

Заедно с Ердем и екипа на H&M Michal Pudelka изпълва снимките с онова така характерно, меланхолично усещане за Англия, а кадрите са заснети в същото провинциално имение, в което Pudelka снима и рекламната кампания, а Баз Лърман режисира краткия си филм към колекцията ERDEM x H&M.

ERDEM x H&M

„Наистина беше удоволствие да наблюдавам как Michal пренесе настроението на колекцията във всеки един кадър, а любима част за мен е това, че успяхме да направим кадрите и дрехите още по-живи с добавянето на още цветя в кадър.“ – казва Ердем Моралиоглу.

Колекцията ERDEM x H&M

ВИЖТЕ ОЩЕ>>>

Колекцията ERDEM x H&M ще дебютира на 2 ноември в избрани магазини на H&M в цял свят. В България колекцията ще откриете от 10:00 часа в магазин H&M Витоша 6 в София, както и онлайн на hm.com от 11:00 часа.

Още за: Erdem, H&M

1 коментарДобави коментар »

jasmin1

От jasmin114.10.2017, 18:26 ч.

Много изтънчено , ефирно , красиво . [Линк]

Виж всички коментари за "ERDEM x H&M: Пълната колекция".

Още от "Колекции"

Никол Шерцингер с колекция за Missguided

Никол Шерцингер с колекция за Missguided

Смятана за една от най-добре облечените певици, Никол Шерцингер представя модната си колекция, чието рекламно лице е самата тя.

Chanel с нова колекция бижута "Camelia Galbe"

Chanel с нова колекция бижута "Camelia Galbe"

Характеризирана с нестандартния си и непокорен стил, новата колекция бижута на Chanel "Camelia Galbe" ще бъде пусната в продажба по целия свят през март.

Астела Ателие представи една приказка за нежност и страст

Астела Ателие представи една приказка за нежност и страст

Астела Ателие представи една приказка за нежност и страст: Колекция от-котюр есен/зима 2007/08 “Living The Dream”