Моделирайте лицето с грим

От 0 коментара0/5

Гримът на лицето крие огромна възможност: прикрива и изменя формата му, придава цвят и нужното настроение, яркост и светлина. Подбран правилно и добре нанесен, гримът променя цялото лице. Вижте как с помощта на грима можете да моделирате лицето.

Моделирайте лицето с грим

Елегантна прозрачност

Гримът е своеобразна ода на природата, тъй като използва най-нежните й цветове, за да изпише и моделира лицето. Свежестта на тена и почти графичният рисунък на всеки детайл приближават максимално излъчването до това на мадоните на италианското изкуство. Макиажът е съчетание от преливането на различни нюанси и консистенции. Ружът и пудрата се смесват, прасковеното преминава в светлорозово, бежовото създава порцеланов тен. Сенките за очи са в нежнорозови оттенъци, съчетани с ябълково-зелено. Устните са като цвете, което разцъфва под умелите ръце на майстор-художник.

Кой е вашият грим според типа на кожата?

Кой е вашият грим според типа на кожата?

На всяка жена се е случвало да използва неподходяща за кожата й козметика, от която се появяват зачервявания, пъпки, сърбеж...

Нежна хармония

Прасковен тен — прозрачен воал върху кожата на лицето. Ружът се поставя с няколко нанасяния по дължината на скулите и извайва тяхната форма. Примамлив блясък обвива устните и ги прави съблазнителни и нежни. Клепачите са покрити с деликатната свежест на бежово-розовите оттенъци, които придават романтичен вид. Този тип грим залага изключително на нюансите, което го доближава до същността на идеята  - обвиване с блясък на естествената красота. Пастелните тонове внасят чар и помагат лицето да получи хубав тен.

Нежна хармония

Абсолютна чистота

Нежни и кремообразни, перлените частици на продуктите покриват лицето със светлина и младост. Коприненонежна, кожата е матирана благодарение на минералните пигменти, с които е обогатена козметиката. Допълнително се създава оптичен ефект на изпъване и заглаждане, което автоматично заличава няколко години. Тенът на лицето е бистър и гладък. Несъвършенствата са прикрити, добрият външен вид на кожата – гарантиран.

Абсолютна чистота

Естествена светлина

Перфектното излъчване може да бъде постигнато и само с помощта на фон дьо тен, който с няколко нанасяния отстранява следите на времето. Текстурите са компактни за повече резултат с минимални усилия, почти винаги обогатени с хидратиращи съставки и създадени да издържат максимално дълго. Изчистеният стил на този тип грим осигурява безкрайна свежест и хармония. Естествена и изчистена линия, в която гримът е невидим, но резултатът е перфектно моделирано лице  без недостатъци.

Естествена светлина

Тържествуваща съблазън

Вдъхновен от умението на хамелеона да се преобразява, този тип макиаж е изграден върху контрастите матирано-блестягщо, тъмно-светло, студено-топло. Пудрата е изключително фина, водещи във формулите й са микроелементите: микросегменти, микрочастици, микроскопична прецизност за максимален ефект. Цветовете на грима са ярки, матирани и обогатени със седефени нюанси. Той се поставя с върха на пръстите или с помощта на фина четка. Червилото е яркочервено. Стилът възпява творческия подход и наподобява фойерверк - искряща палитра от нюанси.

Тържествуваща съблазън

Котешка грация

Изразява се в използването на цялата гама на металика и медното. Погледът се засилва от сенките, обагрени в палитрата на есенната гора: златисто, бакърено, медно, кафеникаво се преплитат или наслагват. Веждите се изписват в по-тъмни нюанси, за да се засили контрастът и създаде илюзия за мистериозност. По този начин се наподобява котешкият поглед. За да бъде алюзията пълна, се препоръчва и поставянето на  очна линия, която се издължава леко във външния край на окото. Спиралата се нанася плътно, на няколко пласта, за безкрайно удължаване.

Моделирайте лицето с грим:

Моделирайте лицето с грим

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Моделирайте лицето с грим".

Още от "Грим"

Червилото - вашият красив подпис

Червилото - вашият красив подпис

Червилото е най-бързото средство, с което може да се промените до неузнаваемост. Цветът на червилото ви може да подчертае личността ви или да ви придаде друг, различен вид.

Устни на показ

Устни на показ

Всяка жена има червило в чантата си, но много често забравя, че трябва да го използва. От няколко сезона е модерно и изискано да облечете устните си в цвят. И няма никакво значение в какъв тон.

Как да направим устните по-плътни?

Как да направим устните по-плътни?

Устните са една от най-чувствените части от лицето на всяка жена. Но природата не е била щедра към всеки. Ако и вие сте сред дамите, които искат да имат по-плътни устни, вижте нашите хитринки. Как да направим устните по-плътни?