Топмодели без грим

0 коментара0/5

Повечето хора са свикнали да възприемат световните топмодели по начина, по който изглеждат те на модния подиум. Но дали и без грим са толкова невероятни? Вижте някои от най-известните топмодели без грим!

Топмодели без грим

В ежедневието повечето топмодели оставят кожата им да почине, тъй като работните им ангажименти изискват солидно количество грим и козметика. Но дори тогава едни от най-желаните жени в света не смеят да се покажат без спирала на очите и балсам на устните.

Вижте как изглеждат топмоделите без грим:

Адриана Лима

Адриана Лима разпределя свободното си време между семейството, фитнес залата и боксовия ринг. Затова гримът често остава на заден план.

Вижте също: Как отслабва Адриана Лима

Добави описание

Алесандра Амброзио

Алесандра Амброзио рядко се показва без грим. Макар да слага само основа, бронзант и спирала, тя твърди, че баба й и майка й са я научили да полага грижи за външния си вид дори в почивни дни.

Добави описание

Даутцен Крус

Даутцен Крус твърди, че изпитва угризения за това, че много момичета искат да приличат на ангелите на VS. Въпреки че не се харесва много без грим, тя споделя подобни свои снимки, за да видят всички, че и моделите не са съвършени.

Добави описание

Ерин Хедъртън

Ерин Хедъртън е сладка и непринудена както на модния подиум, така и извън него. Това, което остава невидимо за феновете й, докато е на работа, са симпатичните лунички по лицето й.

Добави описание

Жизел Бюндхен

С или без грим, най-високо платеният модел в света винаги изглежда добре. В сбодния си ден Жизел Бюндхен има време само за децата си, а гримът - или липсва, или е под формата на балсам за устни и спирала.

Вижте също: Жизел Бюндхен: Харесвам всичко в себе си

Добави описание

Кандис Суанепул

Кандис Суанепул е превърнала грима в ежедневен ритуал. Харесва грим "котешки очи" и дори извън подиума обича да се възползва от ефекта му.

Вижте също: Кандис Суанепул със сутиен за 10 милиона

Добави описание

Миранда Кер

Миранда Кер е от суетните топмодели - рядко ще я видите без спирала, молив за очи и червило. Причината е, че според нея гримът прави формата на лицето й по-правилна.

Добави описаниеРоузи Хънтингтън Уайтли

Роузи Хънтингтън-Уайтли не обича да слага грим, когато си е вкъщи или на почивка. Но освен това не забравя да скрие очите си зад дизайнерски очила, оставяйки на показ единствено своите секси устни.

Добави описание

Хайди Клум

Хайди Клум навлиза във възраст, когато дори топмоделите не могат да скрият белезите на времето. Доказателство са снимките й без грим, които моделът споделя в социалните мрежи.

Добави описание

01.2014/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Топмодели без грим".

Още от "Топмодели"

Наталия Водянова – руската “СуперНова”

Наталия Водянова – руската “СуперНова”

Наталия Водянова не случайно е наричана “новата Пепеляшка” и “СуперНова”. Животът на руския супермодел удивително напомня историята на приказната героиня, а кариерата на Наталия Водянова е достойна за звезда от световна величина.

Роузи Хънтингтън-Уайтли – английската роза

Роузи Хънтингтън-Уайтли – английската роза

Роузи Хънтингтън-Уайтли е английски модел и актриса, добре позната като рекламно лице на Burberry, ангел на Victoria’s Secret и като Кари Спенсър от Трансформърс 3: Тъмната страна на Луната. Какво (не)знаем за Роузи Хънтингтън-Уайтли?

Лили Олдридж – модел по ген

Лили Олдридж – модел по ген

Лили Олдридж е един от ангелите на Victoria’s Secret. Интересът й към модата датира от най-ранна възраст и в голяма степен се дължи на семейството й. Лили Олдридж във факти, думи и действие.