Бориса Тютюнджиева: „Не ме е страх да изказвам мнението си публично!“

58 коментара1/5

Бориса Тютюнджиева е дива, красива и провокативна. Не се притеснява да влиза в конфликти с други популярни лица като Николета Лозанова, Катрин Вачева, Андреа и т.н. Бориса Тютюнджиева за красотата, кариерата, любовта и още много неща. 


Бориса ТютюнджиеваБориса Тютюнджиева е родена на 11 октомври 1990 г. Висока е 179 см, тежи 54 кг. През 2008 година става носителка на титлата „Кралица на красотата“.

Бориса Тютюнджиева е много успешен модел, но в публичното пространство често е представяна като скандалджийка, която непрекъснато е в конфликт с някого, независимо дали ще е Николета Лозанова, Катрин Вачева, Андреа и т.н. Самата Бориса не се определя като скандална личност и признава, че просто не я е страх да изказва мнението си публично.

Наскоро Бориса Тютюнджиева се снима във видеото към песента „Помощ на приятел“ на Борис Дали. Сексапилната моделка е влюбена и се чувства щастлива с човека до себе си.

Ето какво разкри Бориса Тютюнджиева за красотата, кариерата, любовта и още много неща:

Кариерата ти потвърждава или опровергава максимата, че „всяко начало е трудно“?
Бориса Тютюнджиева: Потвърждава го напълно. Всяко начало е трудно, но пък сладко. Ключът към успеха е в постоянството и амбициозността на човека.

Разкажи ни малко за детството си! В каква семейна среда си израснала? С какво се занимават родителите ти? Имаш ли брат или сестра?
Бориса Тютюнджиева: Израснала съм в най-доброто семейство на света. Родителите ми са изключителни хора и са се старали винаги да ми дават най-доброто, даже понякога прекалено. Хем премерени, хем добри, хем строги, хем справедливи. Дължа всичко на родителите си и много ги обичам. Ще се радвам един ден, ако бъда майка, да приличам поне малко на моята. Имам брат на 24 години, който е много точен и лоялен човек. На моменти много ме нервира, но и двамата сме зодия Везни и понякога става „армагедон“ в характерите ни. Но като цяло го обичам много и се радвам, че го има.

Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Възползвала ли си се от услугите й?
Бориса Тютюнджиева: Нямам нищо против пластичната хирургия, но аз лично нямам никакви интервенции по себе си. Смятам, че когато дадена част от теб не ти харесва и се превръща в твой комплекс, няма нищо лошо да я коригираш. Аз на този етап не мисля, че имам нужда от подобни неща, най-хубавото нещо е естествената красота на жената.

Бориса Тютюнджиева

Определяш ли се като скандална личност?

Бориса Тютюнджиева: Не мога да кажа, че се определям като скандална личност. По-скоро не ме е страх да изкажа мнението си публично, за каквото и да било. Някои го приемат, други се дразнят, но на българите угодия няма.

Влюбена ли си? Каква е връзката между любовта и красотата?
Бориса Тютюнджиева: Определено съм влюбена в момента и мога да кажа смело, че така не съм се влюбвала досега. Чувствам се жива и пълноценна, и дишам не само за мен, а и за човека до мен. А връзката между любовта и красотата е много тънка нишка. Повечето мъже в днешно време не виждат реалната красота на една жена, а външната, и затова редовно ги нареждаме. Важна е не само опаковката, а и съдържанието. Моят искрен апел към свободните дами е да търсят половинката си по вътрешни качества и да съумяват да отсяват простащината и комплексарщината. Мъжът комплексар трябва да бъде тъпкан и унижаван, за да се научи да те уважава, а ако имате късмет...макар и дефицитът от свестни мъже, това няма да бъде нужно. Важно е само едно: Обичайте се!

Кои храни присъстват най-често в менюто ти?
Бориса Тютюнджиева: Не мога да кажа, че се ограничавам в храните, които похапвам.За щастие съм от щастливките, които могат да похапват и да не качват особено. Обичам зеленчуците и не мога без тях, както и без рибните продукти. По принцип се опитвам да избягвам сладкото, а нещата, които не консумирам изобщо са тестени продукти и свинско месо. Обожавам шоколада, но лятото се ограничавам.

Бориса Тютюнджиева

А кои са най-големите ти диетични грехове?

Бориса Тютюнджиева: Хмм, McDonald's и KFC.

Как поддържаш форма?
Бориса Тютюнджиева: Определено спортът е нещо много важно за мен. Когато нямам време да тренирам и съм в Милано, правя определени упражнения вкъщи, които съм ги научила от фитнес треньора ми. Но когато имам повече свободно време, ходя на фитнес с приятеля ми или играя тенис на корт. Тенисът е моят спорт! Напряга всеки мускул по тялото ми и ме поддържа в перфектна форма.

Как се справяш с нахалните мъже?
Бориса Тютюнджиева: С нахалните мъже трябва да имаш правилен подход. Разбира се, първо се опитвам да игнорирам субекта и да му покажа ясно, че ми е безразличен само с поглед, но ако не разбере и продължава, словесната ми атака се активира и просто се отказват.

Бориса ТютюнджиеваКакъв е стилът ти на обличане?
Бориса Тютюнджиева: Стилът ми е много различен, според настроението ми. Понякога съм на спортна вълна, понякога обичам да провокирам с къси рокли и бедра. Зодия Везни съм и съм променлива и в обличането си. Напоследък обличам много различни цветни тонове, но това е, защото съм влюбена. Когато човек е влюбен, всяка дреха му стои добре.

Кои са любимите ти модни марки и дизайнери?
Бориса Тютюнджиева: Обожавам почти всичките колекции на Carolina Herrera и Versace, но както мога да нося световни марки, така и уважавам работата на нашите дизайнери. Има изключително талантливи български дизайнери като Виргиния Здравкова, Евгения Живкова, Аля Милушева и много други.

Страдаш ли от шопинг мания или й се наслаждаваш?
Бориса Тютюнджиева: Ами тук съм раздвоена...Определено мога да се дефинирам като шопинг маниачка, но паралелно с това и се наслаждавам на всички нови покупки. Обичам да купувам всичко и то не само за мен. За приятеля ми, за родителите ми, за брат ми, за приятели, дори и за дома. Шопингът ме разтоварва и ме зарежда положително, колкото и клиширано да звучи. Някои смятат, че това е недостатък, но щом ми помага психически, аз го приемам за плюс.

Колко чифта обувки имаш?

Бориса Тютюнджиева: Ммм, чифтовете не съм ги броила, но надхвърлят 50. Обожавам обувките като почти всяка жена и една от традициите ми, когато обикалям в чужбина е от всяка държава да си купувам традиционния им чифт обувки. Имаме нещо сходно в характера с Кари Брадшоу.

Малки или големи чанти?
Бориса Тютюнджиева: По-скоро големи. Аз съм висока жена и малките неща ми се губят. Обичам чантите на Louis Vuitton и на Gucci (големи, но стилни). Но разбира се, когато съм официална, държа на етикета, който определено изисква малка чанта.

Кой е любимият ти парфюм?
Бориса Тютюнджиева: Няколко са любимите ми парфюми. На първо място е класиката Gucci - „Rush“ и Dolce&Gabbana - „The One“.

Каква козметика използваш?
Бориса Тютюнджиева: Козметиката предимно ми е на Chanel и Christian Dior. Много държа на качеството за кожата си като всяка жена. Често ходя на почистване на кожата, поради факта, че от професионалния грим порите много се запушват и през деня избягвам да ходя с много грим.

Бориса Тютюнджиева

Как релаксираш?
Бориса Тютюнджиева: Релаксирам с приятеля си на най-различни места. Като почнем от спа процедури и завършим с диви купони в бозукита в Гърция. Обичам да съм сред хора, така се разтоварвам. Шопингът също е включен в релакса.

Снимала си се гола за няколко мъжки издания. Лесно ли сваляш дрехите пред обектива?
Бориса Тютюнджиева: Първите пъти ми беше малко притеснено, защото това е прекалено лично, но в крайна сметка няма от какво да се притеснявам. Заобиколена съм само от професионалисти и те ме предразполагат да се отпусна и да покажа истинската си красота. Много е важно да се правят красиви фотоси, а не порнографски. Важно е хората да отсяват пошлостта и порнографията от голотата и натуралната красота на дадена жена.

Коя е последната книга, която прочете?
Бориса Тютюнджиева: Последната книга, която прочетох, беше подарък от бащата на приятеля ми. Казва се „Подбрано от Дракър“ и е свързано с правилния мениджмънт на парите. Историята на един човек, който минава през мизерията, но стига до върха и остава там. Изключително интересна е и с много ценни съвети. Препоръчвам я на всеки, който иска да умее да управлява бизнеса си качествено и пълноценно.

Бориса Тютюнджиева

Как си представяш живота си след 30 години?
Бориса Тютюнджиева: След 30 години си се представям с прекрасен съпруг и 2 дечица (момче и момиче). С изключително здраво семейство и кариера зад гърба си, която да ме надъхва да се развивам докрай.

Страх ли те е от старостта?

Бориса Тютюнджиева: Не ме е страх от старостта, тя е част от кръговрата на живота, която може да бъде приятна и щастлива. Ако съм обградена от много любов, дечица и любящ съпруг, не смятам, че ще ме е страх от старостта.

Световноизвестните топмодели често се занимават с благотворителност. Ти каква благотворителна кауза би подкрепила?
Бориса Тютюнджиева: Напълно съм готова да откликна на всякаква благотворителност, стига да не бъде афиширано в медиите. Ако помагаш, не смятам, че това трябва да става публично достояние, а нещо, което правиш от сърце и само с една единствена цел, без никаква PR акция, а именно да помогнеш.

Снимки: личен архив

04.08.2010/Интервю на Биляна Божилова

58 коментарaДобави коментар »

жажагаотт

От жажагаотт10.01.2011, 20:30 ч.

ауе вие сте мн тъпи тя няма силикон пффффффф бахти тъпите хора

Виж всички коментари за "Бориса Тютюнджиева: „Не ме е страх да изказвам мнението си публично!“".

Още от "Топмодели"

Тес Холидей – какво е да си plus-size модел

Тес Холидей – какво е да си plus-size модел

Тес Холидей е един от най-популярните plus-size модели. Тя се противопоставя на класическите стандарти за красота, хит е в социалните мрежи и е първият plus-size топмодел, сключил договор с голяма модна агенция. Вижте коя е Тес Холидей.

Нина Агдал – датско съкровище

Нина Агдал – датско съкровище

Нина Агдал е един от най-актуалните топмодели сега. Датчанката е на модния подиум от години. Пробивът за Нина Агдал обаче идва, когато се снима за американското списание Sports Illustrated.

Бар Рафаели – израелската перла

Бар Рафаели – израелската перла

Бар Рафаели е най-добър модел на 2009 година. Бар Рафаели отново има връзка с Леонардо Ди Каприо. Добрите новини за красавицата идват една след друга. А фактът, че Бар Рафаели е най-успешният израелски топмодел в света, вече не е новина.