Бориса Тютюнджиева: „Не ме е страх да изказвам мнението си публично!“

58 коментара1/5

Бориса Тютюнджиева е дива, красива и провокативна. Не се притеснява да влиза в конфликти с други популярни лица като Николета Лозанова, Катрин Вачева, Андреа и т.н. Бориса Тютюнджиева за красотата, кариерата, любовта и още много неща. 


Бориса ТютюнджиеваБориса Тютюнджиева е родена на 11 октомври 1990 г. Висока е 179 см, тежи 54 кг. През 2008 година става носителка на титлата „Кралица на красотата“.

Бориса Тютюнджиева е много успешен модел, но в публичното пространство често е представяна като скандалджийка, която непрекъснато е в конфликт с някого, независимо дали ще е Николета Лозанова, Катрин Вачева, Андреа и т.н. Самата Бориса не се определя като скандална личност и признава, че просто не я е страх да изказва мнението си публично.

Наскоро Бориса Тютюнджиева се снима във видеото към песента „Помощ на приятел“ на Борис Дали. Сексапилната моделка е влюбена и се чувства щастлива с човека до себе си.

Ето какво разкри Бориса Тютюнджиева за красотата, кариерата, любовта и още много неща:

Кариерата ти потвърждава или опровергава максимата, че „всяко начало е трудно“?
Бориса Тютюнджиева: Потвърждава го напълно. Всяко начало е трудно, но пък сладко. Ключът към успеха е в постоянството и амбициозността на човека.

Разкажи ни малко за детството си! В каква семейна среда си израснала? С какво се занимават родителите ти? Имаш ли брат или сестра?
Бориса Тютюнджиева: Израснала съм в най-доброто семейство на света. Родителите ми са изключителни хора и са се старали винаги да ми дават най-доброто, даже понякога прекалено. Хем премерени, хем добри, хем строги, хем справедливи. Дължа всичко на родителите си и много ги обичам. Ще се радвам един ден, ако бъда майка, да приличам поне малко на моята. Имам брат на 24 години, който е много точен и лоялен човек. На моменти много ме нервира, но и двамата сме зодия Везни и понякога става „армагедон“ в характерите ни. Но като цяло го обичам много и се радвам, че го има.

Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Възползвала ли си се от услугите й?
Бориса Тютюнджиева: Нямам нищо против пластичната хирургия, но аз лично нямам никакви интервенции по себе си. Смятам, че когато дадена част от теб не ти харесва и се превръща в твой комплекс, няма нищо лошо да я коригираш. Аз на този етап не мисля, че имам нужда от подобни неща, най-хубавото нещо е естествената красота на жената.

Бориса Тютюнджиева

Определяш ли се като скандална личност?

Бориса Тютюнджиева: Не мога да кажа, че се определям като скандална личност. По-скоро не ме е страх да изкажа мнението си публично, за каквото и да било. Някои го приемат, други се дразнят, но на българите угодия няма.

Влюбена ли си? Каква е връзката между любовта и красотата?
Бориса Тютюнджиева: Определено съм влюбена в момента и мога да кажа смело, че така не съм се влюбвала досега. Чувствам се жива и пълноценна, и дишам не само за мен, а и за човека до мен. А връзката между любовта и красотата е много тънка нишка. Повечето мъже в днешно време не виждат реалната красота на една жена, а външната, и затова редовно ги нареждаме. Важна е не само опаковката, а и съдържанието. Моят искрен апел към свободните дами е да търсят половинката си по вътрешни качества и да съумяват да отсяват простащината и комплексарщината. Мъжът комплексар трябва да бъде тъпкан и унижаван, за да се научи да те уважава, а ако имате късмет...макар и дефицитът от свестни мъже, това няма да бъде нужно. Важно е само едно: Обичайте се!

Кои храни присъстват най-често в менюто ти?
Бориса Тютюнджиева: Не мога да кажа, че се ограничавам в храните, които похапвам.За щастие съм от щастливките, които могат да похапват и да не качват особено. Обичам зеленчуците и не мога без тях, както и без рибните продукти. По принцип се опитвам да избягвам сладкото, а нещата, които не консумирам изобщо са тестени продукти и свинско месо. Обожавам шоколада, но лятото се ограничавам.

Бориса Тютюнджиева

А кои са най-големите ти диетични грехове?

Бориса Тютюнджиева: Хмм, McDonald's и KFC.

Как поддържаш форма?
Бориса Тютюнджиева: Определено спортът е нещо много важно за мен. Когато нямам време да тренирам и съм в Милано, правя определени упражнения вкъщи, които съм ги научила от фитнес треньора ми. Но когато имам повече свободно време, ходя на фитнес с приятеля ми или играя тенис на корт. Тенисът е моят спорт! Напряга всеки мускул по тялото ми и ме поддържа в перфектна форма.

Как се справяш с нахалните мъже?
Бориса Тютюнджиева: С нахалните мъже трябва да имаш правилен подход. Разбира се, първо се опитвам да игнорирам субекта и да му покажа ясно, че ми е безразличен само с поглед, но ако не разбере и продължава, словесната ми атака се активира и просто се отказват.

Бориса ТютюнджиеваКакъв е стилът ти на обличане?
Бориса Тютюнджиева: Стилът ми е много различен, според настроението ми. Понякога съм на спортна вълна, понякога обичам да провокирам с къси рокли и бедра. Зодия Везни съм и съм променлива и в обличането си. Напоследък обличам много различни цветни тонове, но това е, защото съм влюбена. Когато човек е влюбен, всяка дреха му стои добре.

Кои са любимите ти модни марки и дизайнери?
Бориса Тютюнджиева: Обожавам почти всичките колекции на Carolina Herrera и Versace, но както мога да нося световни марки, така и уважавам работата на нашите дизайнери. Има изключително талантливи български дизайнери като Виргиния Здравкова, Евгения Живкова, Аля Милушева и много други.

Страдаш ли от шопинг мания или й се наслаждаваш?
Бориса Тютюнджиева: Ами тук съм раздвоена...Определено мога да се дефинирам като шопинг маниачка, но паралелно с това и се наслаждавам на всички нови покупки. Обичам да купувам всичко и то не само за мен. За приятеля ми, за родителите ми, за брат ми, за приятели, дори и за дома. Шопингът ме разтоварва и ме зарежда положително, колкото и клиширано да звучи. Някои смятат, че това е недостатък, но щом ми помага психически, аз го приемам за плюс.

Колко чифта обувки имаш?

Бориса Тютюнджиева: Ммм, чифтовете не съм ги броила, но надхвърлят 50. Обожавам обувките като почти всяка жена и една от традициите ми, когато обикалям в чужбина е от всяка държава да си купувам традиционния им чифт обувки. Имаме нещо сходно в характера с Кари Брадшоу.

Малки или големи чанти?
Бориса Тютюнджиева: По-скоро големи. Аз съм висока жена и малките неща ми се губят. Обичам чантите на Louis Vuitton и на Gucci (големи, но стилни). Но разбира се, когато съм официална, държа на етикета, който определено изисква малка чанта.

Кой е любимият ти парфюм?
Бориса Тютюнджиева: Няколко са любимите ми парфюми. На първо място е класиката Gucci - „Rush“ и Dolce&Gabbana - „The One“.

Каква козметика използваш?
Бориса Тютюнджиева: Козметиката предимно ми е на Chanel и Christian Dior. Много държа на качеството за кожата си като всяка жена. Често ходя на почистване на кожата, поради факта, че от професионалния грим порите много се запушват и през деня избягвам да ходя с много грим.

Бориса Тютюнджиева

Как релаксираш?
Бориса Тютюнджиева: Релаксирам с приятеля си на най-различни места. Като почнем от спа процедури и завършим с диви купони в бозукита в Гърция. Обичам да съм сред хора, така се разтоварвам. Шопингът също е включен в релакса.

Снимала си се гола за няколко мъжки издания. Лесно ли сваляш дрехите пред обектива?
Бориса Тютюнджиева: Първите пъти ми беше малко притеснено, защото това е прекалено лично, но в крайна сметка няма от какво да се притеснявам. Заобиколена съм само от професионалисти и те ме предразполагат да се отпусна и да покажа истинската си красота. Много е важно да се правят красиви фотоси, а не порнографски. Важно е хората да отсяват пошлостта и порнографията от голотата и натуралната красота на дадена жена.

Коя е последната книга, която прочете?
Бориса Тютюнджиева: Последната книга, която прочетох, беше подарък от бащата на приятеля ми. Казва се „Подбрано от Дракър“ и е свързано с правилния мениджмънт на парите. Историята на един човек, който минава през мизерията, но стига до върха и остава там. Изключително интересна е и с много ценни съвети. Препоръчвам я на всеки, който иска да умее да управлява бизнеса си качествено и пълноценно.

Бориса Тютюнджиева

Как си представяш живота си след 30 години?
Бориса Тютюнджиева: След 30 години си се представям с прекрасен съпруг и 2 дечица (момче и момиче). С изключително здраво семейство и кариера зад гърба си, която да ме надъхва да се развивам докрай.

Страх ли те е от старостта?

Бориса Тютюнджиева: Не ме е страх от старостта, тя е част от кръговрата на живота, която може да бъде приятна и щастлива. Ако съм обградена от много любов, дечица и любящ съпруг, не смятам, че ще ме е страх от старостта.

Световноизвестните топмодели често се занимават с благотворителност. Ти каква благотворителна кауза би подкрепила?
Бориса Тютюнджиева: Напълно съм готова да откликна на всякаква благотворителност, стига да не бъде афиширано в медиите. Ако помагаш, не смятам, че това трябва да става публично достояние, а нещо, което правиш от сърце и само с една единствена цел, без никаква PR акция, а именно да помогнеш.

Снимки: личен архив

04.08.2010/Интервю на Биляна Божилова

58 коментарaДобави коментар »

жажагаотт

От жажагаотт10.01.2011, 20:30 ч.

ауе вие сте мн тъпи тя няма силикон пффффффф бахти тъпите хора

Виж всички коментари за "Бориса Тютюнджиева: „Не ме е страх да изказвам мнението си публично!“".

Още от "Топмодели"

Шоуто на Victoria's Secret 2014 – блясък в Лондон

Шоуто на Victoria's Secret 2014 – блясък в Лондон

За първи път в историята на Шоуто, ангелите на Victoria`s Secret дефилираха в Лондон на 2-ри декември, а Шоуто ще се излъчи чак на 9-ти декември. Вижте как премина едно от най-чаканите събития от модния календар.

Бела Хадид – от ездата до модата

Бела Хадид – от ездата до модата

Как от професионален състезател по конен спорт можеш да станеш един от най-известните топмодели? И всичко това само за 2-3 години. Вижте историята на Бела Хадид, топмоделът на 2016г.

Малайка Фирт

Малайка Фирт - новата Наоми Кембъл в кампания на Prada

Луксозната модна марка Prada нае черен модел за новата си кампания за първи път от 20 г. Чернокожата красавица Малайка Фирт веднага бе оприличена от модните критици на Наоми Кембъл, която беше лице на Prada в есенната рекламна кампания на модната марка през 1994 г.