Наоми Кембъл: Модната индустрия вече не е сплотена

1 коментар0/5

Наоми Кембъл смята, че модната индустрия вече не е сплотена.

Наоми Кембъл: Модната индустрия вече не е сплотена

42-годишната манекенка твърди, че се е радвала на близки връзки с топ дизайнери като покойния Джани Версаче, когато започнала модната си кариера, но смята, че днешните млади модели не получават същите изживявания, защото има много по-силна професионална йерархия.

Добави описание

"Харесва ми връзката, която имам с Донатела (Версаче), със Стефано (Габана) и с Доменико (Долче), с Марк Джейкъбс, с Анна Суй. Когато започнах модната си кариера, нямаше директори на кастинга и нямаше стилисти, така че просто общувахме директно с дизайнера. Тогава бяхме много по-близки, имахме пряка комуникация един с друг и се забавлявахме заедно, когато не работехме. Сега това се промени, но смятам, че аз запазих близките си отношения", сподели Кембъл.

Манекенката, която е ментор на млади модели в риалити шоуто "Лицето", признава, чепонякога й е трудно да дава полезни съвети на младите манекенки, защото бизнесът много се е променил.

"Усещам, че говоря на човек, който се намира на напълно различно място от това, на което бях аз, когато започнах кариерата си на модел. Бях достатъчно голяма късметлийка да имам прекрасни дизайнери и удивителни фотографи около себе си, главни редактори, които познавах, и исках да задавам въпроси, задавах ги. Така че тази пропаст леко се разшири", сподели Наоми пред списание "Интервю". 

 

Вижте също:

Наоми Кембъл - черната пантера

Наоми Кембъл - никога не съм спазвала диети

Наоми Кембъл дефилира за Versace

1 коментарДобави коментар »

Блум

От Блум29.08.2013, 22:39 ч.

Наоми има най-страхотното женско тяло, което съм виждала. Бяла жена не може да има такова тяло:) Страхотна е.

Виж всички коментари за "Наоми Кембъл: Модната индустрия вече не е сплотена".

Още от "Топмодели"

Виктория Джумпарова: „Романтична съм до болка!“

Виктория Джумпарова: „Романтична съм до болка!“

Виктория Джумпарова е топмодел на агенция „Визаж“. Със сигурност я помните като фаталната жена от клипа на Тициано Феро „Stop! Dimentica“. Прясно дипломирана и широко усмихната, Виктория Джумпарова разказа повече за себе си.

Бар Рафаели – израелската перла

Бар Рафаели – израелската перла

Бар Рафаели е най-добър модел на 2009 година. Бар Рафаели отново има връзка с Леонардо Ди Каприо. Добрите новини за красавицата идват една след друга. А фактът, че Бар Рафаели е най-успешният израелски топмодел в света, вече не е новина.

Наталия Водянова – руската “СуперНова”

Наталия Водянова – руската “СуперНова”

Наталия Водянова не случайно е наричана “новата Пепеляшка” и “СуперНова”. Животът на руския супермодел удивително напомня историята на приказната героиня, а кариерата на Наталия Водянова е достойна за звезда от световна величина.