Кейт Мос се съблече за мъжко списание за първи път от 17 г.

0 коментара0/5

Супермоделът Кейт Мос краси корицата на септемврийския брой на британското издание на списание "Ескуайър". Това е първата й корица за мъжко списание от 17 години насам.

Кейт Мос на корица на мъжко списание за първи път от 17 г.

Трудно е да се повярва, че Кейт Мос не се е появявала в мъжко списание от толкова дълго време.

Тя често краси кориците на лъскави списания, но близо две десетилетия се е събличала или се е появявала с екстравагантна външност само за женски списания.

Кейт Мос – моделът, който печели от всичко >>>

Кейт Мос на корица на мъжко списание за първи път от 17 г.

Кейт Мос била убедена да позира за новия брой на списанието, чиято тема е "Произведено във Великобритания", от главния му редактор Алекс Билмс. Той ангажирал дългогодишните й приятели фотографа Крейг МакДийн и стилистката Кейти Ингланд, за да се чувства максимално комфортно по време на снимките.

Кейт Мос на корица на мъжко списание за първи път от 17 г.

 

"Кейт Мос е въплъщението на моето поколение за секс, блясък, хедонизъм и безгрижна свежест. Тя е уникална британска личност, която от дълго време беше монополизирана от женските модни списания. Така че съм щастлив, че я убедихме да се снима на корицата на специалния ни брой, посветен на най-стилните хора и продукти в страната. Не мога да си представя друг по-подходящ човек за тази работа", заяви Билмс.

 

Цялата фотосесия е публикувана в септемврийския брой на "Ескуайър", който ще бъде на пазара от утре. /БГНЕС

Интересно за Кейт Мос:

Стилът на Кейт Мос или как се облича една модна икона? >>>

Продават снимки на Кейт Мос за 1 млн паунда >>>

Кейт Мос стана брюнетка за Версаче >>>

Кейт Мос е най-бляскавата знаменитост >>>

 

 

 

 

Още от "Топмодели"

Бианка Балти: Никога не мисля за последствията!

Бианка Балти: Никога не мисля за последствията!

Бианка Балти е италиански топмодел с излъчване и стил. Със сигурност сте я виждали по модните подиуми или в рекламни кампании, но едва ли знаете много за нея. Коя е Бианка Балти и какво е мястото й в модата?

Завръщането на Наоми Кембъл

Завръщането на Наоми Кембъл

Наоми Кембъл е супермодел от 90-те, едно от най-известните лице в модата през последните десетилетия и е сред най-търсените топмодели в света. Напоследък Наоми Кембъл се завръща обратно към модните си корени и въпреки солидния стаж, изглежда зашеметяващо.

Джорджа Мей Джагър – различната красавица

Джорджа Мей Джагър – различната красавица

Джорджа Мей Джагър не е от „сладникавите“ модели, които се смесват с тълпата на модния подиум. Джорджа Мей Джагър е красавица с характерен чар и различно излъчване, което няма как да сбъркате.