Кейт Мос се съблече за мъжко списание за първи път от 17 г.

0 коментара0/5

Супермоделът Кейт Мос краси корицата на септемврийския брой на британското издание на списание "Ескуайър". Това е първата й корица за мъжко списание от 17 години насам.

Кейт Мос на корица на мъжко списание за първи път от 17 г.

Трудно е да се повярва, че Кейт Мос не се е появявала в мъжко списание от толкова дълго време.

Тя често краси кориците на лъскави списания, но близо две десетилетия се е събличала или се е появявала с екстравагантна външност само за женски списания.

Кейт Мос – моделът, който печели от всичко >>>

Кейт Мос на корица на мъжко списание за първи път от 17 г.

Кейт Мос била убедена да позира за новия брой на списанието, чиято тема е "Произведено във Великобритания", от главния му редактор Алекс Билмс. Той ангажирал дългогодишните й приятели фотографа Крейг МакДийн и стилистката Кейти Ингланд, за да се чувства максимално комфортно по време на снимките.

Кейт Мос на корица на мъжко списание за първи път от 17 г.

 

"Кейт Мос е въплъщението на моето поколение за секс, блясък, хедонизъм и безгрижна свежест. Тя е уникална британска личност, която от дълго време беше монополизирана от женските модни списания. Така че съм щастлив, че я убедихме да се снима на корицата на специалния ни брой, посветен на най-стилните хора и продукти в страната. Не мога да си представя друг по-подходящ човек за тази работа", заяви Билмс.

 

Цялата фотосесия е публикувана в септемврийския брой на "Ескуайър", който ще бъде на пазара от утре. /БГНЕС

Интересно за Кейт Мос:

Стилът на Кейт Мос или как се облича една модна икона? >>>

Продават снимки на Кейт Мос за 1 млн паунда >>>

Кейт Мос стана брюнетка за Версаче >>>

Кейт Мос е най-бляскавата знаменитост >>>

 

 

 

 

Още от "Топмодели"

Кели Брук – английска звездичка

Кели Брук – английска звездичка

Кели Брук – модел, актриса и телевизионна водеща. Бъдещета майка на момиченце се чувства комфортно във всяка професионална роля. Красива, сексапилна и предизвикателна, Кели Брук е сред най-успешните английски модели.

Малайка Фирт

Малайка Фирт - новата Наоми Кембъл в кампания на Prada

Луксозната модна марка Prada нае черен модел за новата си кампания за първи път от 20 г. Чернокожата красавица Малайка Фирт веднага бе оприличена от модните критици на Наоми Кембъл, която беше лице на Prada в есенната рекламна кампания на модната марка през 1994 г.

Карли Клос – ангел с дяволски чаровно излъчване

Карли Клос – ангел с дяволски чаровно излъчване

Карли Клос е един от най-известните и нашумели топмодели в света. Освен това вече официално е приета в семейството на Victoria's secret като нов ангел с дяволски чаровно излъчване.