Кейт Мос се съблече за мъжко списание за първи път от 17 г.

0 коментара0/5

Супермоделът Кейт Мос краси корицата на септемврийския брой на британското издание на списание "Ескуайър". Това е първата й корица за мъжко списание от 17 години насам.

Кейт Мос на корица на мъжко списание за първи път от 17 г.

Трудно е да се повярва, че Кейт Мос не се е появявала в мъжко списание от толкова дълго време.

Тя често краси кориците на лъскави списания, но близо две десетилетия се е събличала или се е появявала с екстравагантна външност само за женски списания.

Кейт Мос – моделът, който печели от всичко >>>

Кейт Мос на корица на мъжко списание за първи път от 17 г.

Кейт Мос била убедена да позира за новия брой на списанието, чиято тема е "Произведено във Великобритания", от главния му редактор Алекс Билмс. Той ангажирал дългогодишните й приятели фотографа Крейг МакДийн и стилистката Кейти Ингланд, за да се чувства максимално комфортно по време на снимките.

Кейт Мос на корица на мъжко списание за първи път от 17 г.

 

"Кейт Мос е въплъщението на моето поколение за секс, блясък, хедонизъм и безгрижна свежест. Тя е уникална британска личност, която от дълго време беше монополизирана от женските модни списания. Така че съм щастлив, че я убедихме да се снима на корицата на специалния ни брой, посветен на най-стилните хора и продукти в страната. Не мога да си представя друг по-подходящ човек за тази работа", заяви Билмс.

 

Цялата фотосесия е публикувана в септемврийския брой на "Ескуайър", който ще бъде на пазара от утре. /БГНЕС

Интересно за Кейт Мос:

Стилът на Кейт Мос или как се облича една модна икона? >>>

Продават снимки на Кейт Мос за 1 млн паунда >>>

Кейт Мос стана брюнетка за Версаче >>>

Кейт Мос е най-бляскавата знаменитост >>>

 

 

 

 

Още от "Топмодели"

Саша Пивоварова – моделът, който рисува с поглед

Саша Пивоварова – моделът, който рисува с поглед

Саша Пивоварова е изкусителната рускиня с омагьосващ поглед, известна като рекламно лице на Prada. Изключителен талант в рисуването, Саша Пивоварова е истински диамант в съвременната мода.

Амбър Валета - дете в тяло на топмодел

Амбър Валета - дете в тяло на топмодел

Амбър Валета е успешен топмодел и талантлива актриса по професия, но дете по душа. Звездата от „Транспортер 2“ отказва да порасне, въпреки визията си на изкусителка. Амбър Валета в модата, в киното и в живота.

Карли Клос – ангел с дяволски чаровно излъчване

Карли Клос – ангел с дяволски чаровно излъчване

Карли Клос е един от най-известните и нашумели топмодели в света. Освен това вече официално е приета в семейството на Victoria's secret като нов ангел с дяволски чаровно излъчване.