Какъв е стилът на Дженифър Лопес?

От 2 коментара0/5

Стилът на Дженифър Лопес е комбинация от този на Джаки Кенеди Онасис, Мадона и Ава Гарднър.

Какъв е стилът на Дженифър Лопес?
Какъв е стилът на Дженифър Лопес?

 

Дженифър Лопес не прави модни гафове, а налага модни тенденции >>>

 

43-годишната Дженифър Лопес, която създаде собствена модна линия за веригата магазини Kohl`s, разкри, че черпи вдъхновение от три много различни модни икони.

Джаки Онасис

Джаки Онасис

Мадона през 80-те години

Мадона през 80-те години

Ава Гарднър

Ава Гарднър

"Ако смесите Джаки Онасис с Мадона през 80-те години и Ава Гарднър, ще получите нещо като моя стил", заяви Джей Ло.

Дженифър е известна с провокативните си сценични облекла

Подобно на Мадона Дженифър е известна с провокативните си сценични облекла, но тя редовно получава похвали за стила си на червения килим, подобно на бившата американска първа дама Джаки Кенеди и холивудската актриса Ава.

Независимо в какво е облечена, певицата и актриса твърди, че е важно всяка дреха да се носи уверено.

"Просто трябва да решите с какво се чувствате най-уверени, защото увереността прави хората да изглеждат секси", категорична е звездата.

Дженифър Лопес  коментира и развитието на стила си, като разкри, че продължава да се придържа към уличната мода, но я комбинира с висшата мода.

"Израснах в Бронкс, така че в стила ми има повече ърбън, хип-хоп влияние. Моята мода в музиката и на червения килим беше повлияна, тъй като влязох в бизнеса и започнах да работя с различни дизайнери. В крайна сметка смесих всички стилове", сподели певицата пред американско  списание. 

Още от "Стилът на звездите"

Коя е най-добре облечената звезда в Кан – ден 1?

Коя е най-добре облечената звезда в Кан – ден 1?

Фестивалът в Кан стартира и вече можем да се насладим на стилните тоалети, които звездите избраха за Червения килим. Вижте какво облякоха актрисите през първия ден на Фестивала в Кан. Коя според вас е най-добре облечената звезда?

Цветове и мода от Оскари 2016

Цветове и мода от Оскари 2016

Кои бяха най-популярните цветове на церемонията на Оскари 2016? Синьо, черно и червено завладяха Оскарите тази година. Вижте най-популярните цветове на Оскари 2016

Роклите от "Изборът на критиците" 2014

Роклите от "Изборът на критиците" 2014

Снощи на бляскава церемония за 19-ти път се състоя раздаването на наградите "Изборът на критиците". Вижте роклите от червения килим - на кои дизайнери се довериха звездите за официалното събитие.