Тенденции в маникюра за есен/зима 2013-14

0 коментара0/5

Тенденции в маникюра за есен/зима 2013-14 от ESSIE

ESSIE представя новата колекция лакове за нокти, вдъхновена от модния подиум. Сърцето на модните линии този сезон са формите тип пашкул - меки и нежни, завиващи тялото изцяло, за да го предпазят от хапещия мраз на зимата. Цветовете на есен/зима 2014 са разкошни ангорски пастели и богати дълбоки нюанси за прелъстителен стил. ESSIE представя 4 цвята, които ще са топтенденция за този сеон: плюшено абаносово червено, диамантен черно-син шишляк, нежно блещукащо кашмирено сиво, розова ангорска глициния и експлозивно червена граната.

Добави описание

Есента и зимата пристигат, а заедно с тях и набор от най-актуалните модни необходимости за сезона. Цветовете са главен играч, но не малка роля имат и хитрите комбинации на материи и текстури за завършен ефект.

"За зимата има много красиви и ярки дрехи, които чудесно се балансират с мистериозните мъгливи тонове", казва основателката на ESSIE и експерт в цветовете Еси Вайнгартен

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Тенденции в маникюра за есен/зима 2013-14".

Още от "Ръце"

Маникюр? Задължително!

Маникюр? Задължително!

Маникюрът е един от детайлите, които правят най-силно впечатление във визията на една жена. Днес той се слави с толкова широка популярност, че погрешно е започнал да се възприема от мнозинството единствено като процес на оформяне и оцветяване на нокътя в

Чупливи нокти? Никога повече!

Чупливи нокти? Никога повече!

Случвало ли ви се е да се чудите как повечето жени успяват да поддържат маникюра си в перфектно състояние през цялото време?

Професия маникюрист?

Професия маникюрист?

За творчески настроени хора с усет към детайлите и любов към приложната дейност