Тенденции в маникюра за есен/зима 2013-14

0 коментара0/5

Тенденции в маникюра за есен/зима 2013-14 от ESSIE

ESSIE представя новата колекция лакове за нокти, вдъхновена от модния подиум. Сърцето на модните линии този сезон са формите тип пашкул - меки и нежни, завиващи тялото изцяло, за да го предпазят от хапещия мраз на зимата. Цветовете на есен/зима 2014 са разкошни ангорски пастели и богати дълбоки нюанси за прелъстителен стил. ESSIE представя 4 цвята, които ще са топтенденция за този сеон: плюшено абаносово червено, диамантен черно-син шишляк, нежно блещукащо кашмирено сиво, розова ангорска глициния и експлозивно червена граната.

Добави описание

Есента и зимата пристигат, а заедно с тях и набор от най-актуалните модни необходимости за сезона. Цветовете са главен играч, но не малка роля имат и хитрите комбинации на материи и текстури за завършен ефект.

"За зимата има много красиви и ярки дрехи, които чудесно се балансират с мистериозните мъгливи тонове", казва основателката на ESSIE и експерт в цветовете Еси Вайнгартен

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Тенденции в маникюра за есен/зима 2013-14".

Още от "Ръце"

Операция „Красиви ръце“

Операция „Красиви ръце“

Слънцето е много вредно за нежната кожа на ръцете. То я изсушава и състарява преждевременно. А и епидермисът на ръцете съдържа много малко вода – 5 пъти по-малко, отколкото този на лицето. Но красивите ръце не са мираж в летните жеги.

В крепостта на ноктите

В крепостта на ноктите

Тънките, чупливи и цепещи се нокти са не само естетическа катастрофа, а и знак, че нещо в организма не е наред.

5 идеи за летен маникюр

5 идеи за летен маникюр

Бъдете в тон с яркото слънце, лятното настроение и модата в горещите дни, като заложите на ефектен летен маникюр. Вижте нашите 5 идеи за летен маникюр, които може да опитате в домашни условия.