Празничен маникюр

27 коментара3/5

Маникюр за весели и красиви празници. Идеи за празничен маникюр, които ще ви дарят с щастливи емоции. Ако в ежедневието пренебрегвате маникюра си, изненадайте близките, познатите и най-вече себе си с празничен маникюр.


празничен маникюрПразничен маникюр у дома
Има стотици методи за разнообразяване на маникюра за празниците. Твърдите изкуствени нокти останаха в миналото и вече има далеч по-лесни начини да се сдобиете с атрактивен маникюр. Цветно фолио за нокти, апликации със самозалепваща се лента (залепват се върху изсъхнал лак и отгоре се нанася безцветен лак) или ваденки (потапят се във вода и след това се поставят върху ноктите). Стъклените, металните и пластмасовите камъчета (“страс”) са чудесна имитация на скъпоценни камъни и превръщат маникюра в изкуство. Малките се поставят директно върху лака за нокти, а по-големите се залепят с лепило. Блескулките за нокти се нанасят с намокрена игла върху лака за нокти и също  са много ефектни.

Маникюрът с брокат също стои много празнично. Върху още влажния лак се сипва сух брокат и отгоре се фиксира с топ лак. Първият пласт се оставя да изсъхне много добре. Маникюрът с пламъци също е много интересен. При него напречно се капват 2 капки лак в различни цветове и надлъжно се описва кардиограма с игла, така че да се получат пламъци. Този вид маникюр стои добре на дълги нокти.

Ако нямате нерви за декоративен маникюр, просто лакирайте ноктите си със златист или сребрист лак, с брокатен лак.

Празничен маникюр при маникюрист
Ако ноктите ви са чупливи или просто нямате нужното време и търпение да си правите маникюр в домашни условия, възползвайте се от услугите на маникюрист, дори да е само за специални случаи. Празничният маникюр е добър повод да посетите професионално козметично студио.
  • Маникюр с алтернативни гелове – идеалното решение за деловите жени, които нямат време да ходят често на маникюр, но държат ръцете им да изглеждат перфектно. Алтернативните гелове се нанасят като лак за нокти и се изпичат на ултравиолетова светлина. Маникюрът с алтернативен гел е изключително устойчив и издържа поне 3-4 седмици. Предлага се в богата гама от цветове.
  • Маникюр с цветни акрилни пудри в аквариумен дизайн – изключително атрактивен и актуален маникюр. Изпълнява се по следния начин: първо се увеличава нокътят, след това се прави рисунката с цветна акрилна пудра в центъра му, украсява се с брокат и камъчета, лакира се с акрилен лак и се полира.          
  • Маникюр с цветни акрилни пудри с обемен дизайн – също много красив маникюр. Маникюрът с обемен дизайн се прави по два начина. При първия се рисува директно върху нокътя и е много траен. При втория вариант предварително се приготвят отделните елементи (цветни листа и други орнаменти) и след това се прави композиция върху нокътя. Този вариант издържа само 2-3 дни и е много подходящ за празничен маникюр.     

А сега разгледайте идеите за празничен маникюр, които ви предлагаме. Гарантирам, че ще ви облее празнична вълна на красотата:

празничен маникюр

парзничен маникюр

празничен маникюр

празничен маникюр

празничен маникюр
 

11.12.2009/Биляна Божилова

27 коментарaДобави коментар »

Anonim

От Anonim30.11.2010, 20:02 ч.

много са готини мострите на маникюрите.....всичките....

Виж всички коментари за "Празничен маникюр".

Още от "Ръце"

Здрави и красиви нокти = повече грижа и по-малко гени

Здрави и красиви нокти = повече грижа и по-малко гени

Безспорно наследството, което носите от родителите си, оказва влияние както върху здравината на косата, така и на ноктите.

Маникюр за теб

Маникюр за теб

Какъв маникюр искате? Екстравагантен или просто лесен за поддържане? Важното за маникюра е да се прави редовно и прецизно, а перфектността е във вашите ръце. 

Красива до върха на пръстите

Красива до върха на пръстите

Добре поддържания маникюр винаги прави впечатление и говори за собственика си. От ярки блестящи цветове до стилен френски маникюр – персонализирайте се и подчертайте индивидуалността си. Предлагаме ви няколко полезни съвета за красиви и здрави нокти.