Колекция „Шевици“ - за "везан" маникюр

0 коментара0/5

Представяме ви новите четири цвята Лак за нокти SNB Professional, събрани в една цветна и по-различна, но много българска колекция „Шевици“ – за "везан" маникюр.

Новата колекция на SNB Professional за есен-зима 2016/2017
Новата колекция на SNB Professional за есен-зима 2016/2017

Българската шевица представлява цветен магически код от знаци, фигури и символи, в които е закодирано невероятно послание.  Всяка от многобройните фигури има конкретно значение и точно определено място.

Мистерията на българската шевица и днес вдъхновява. В свят на глобализация именно различията ни правят интересни и забележими.

Вдъхновени от красотата на българската шевица  SNB Professional създаде едноименната колекция „Шевици“.

Всеки лак за нокти в нея се откроява с ромбоидна шевица върху флакона си – дизайн в лимитирано издание.

ромбоидна шевица

Ромбоидната шевица  не е плод на случайно хрумване, а е внимателно избран елемент, който е символ на земното плодородие и женското начало.

Представяме ви новите четири цвята на SNB Professional, събрани в най-българската колекция „Шевици“, за „везан“ маникюр.

 

Лак за нокти Пламена

Едно различно червено, което се откроява със своята наситеност, плътност, магнетичност и умение да завладява.
Червено, което носи оттенъка на женствеността. Червено, от което не можете да откъснете очи. Червено, което да носи посланието на всичко онова, което означава този цвят в традиционната българска носия.

Лак за нокти Пламена


 

Лак за нокти Десислава

Онзи цвят, който улавя отражението на есенното слънце в пожълтелите листа. Онзи нюанс на жълтото, който да сияе, но не заслепява. Наситен жълт пастел, който носи в себе си топлина, свежест и лекота. Цвят-символ на пожелание за благоденствие и светлина.

Лак за нокти Десислава

 

 

Лак за нокти Преслав

Благородното лилаво се характеризира с топлина, величественост и се откроява като различно. Този лак за нокти е лилавият пастел, който липсва в богатата палитра от цветове на SNB Professional и за който всички дами питат.

Лак за нокти Преслав

 

Лак за нокти Калоян

Колекция „Шевици“ не би била пълна без величествено синьо и то точно с името Калоян.  SNB Professional  дълго време пази в тайна този тъмносин пастел, за да ви го представи точно сега и като част именно от тази колекция.  Разкошен, царствен и необятен. Цвят, който променя не само маникюра, но и настроението.

Лак за нокти Калоян

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Колекция „Шевици“ - за "везан" маникюр".

Още от "Ръце"

Онихофагия (гризане на нокти)

Онихофагия (гризане на нокти)

Онихофагия (гризане на нокти) е поредната невроза, която застрашава не само красотата, но и здравето. Гризането на нокти е често срещан навик в детска възраст. Онихофагията е сериозен проблем при възрастните.

Маникюр – тенденции есен 2012

Маникюр – тенденции есен 2012

Какви са тенденциите в маникюра за есен 2012? Тъмни и пастелни цветове, френски маникюр с контрастен завършек и артистичен маникюр с ярки цветове, сложни декорации и плътни текстури – топ тенденции в маникюра за есен 2012.

Победители от Покажи си маникюра!

Победители от Покажи си маникюра!

Победители от конкурса „Покажи си маникюра“ на Rozali.com и CND.