Колекция „Шевици“ - за "везан" маникюр

0 коментара0/5

Представяме ви новите четири цвята Лак за нокти SNB Professional, събрани в една цветна и по-различна, но много българска колекция „Шевици“ – за "везан" маникюр.

Новата колекция на SNB Professional за есен-зима 2016/2017
Новата колекция на SNB Professional за есен-зима 2016/2017

Българската шевица представлява цветен магически код от знаци, фигури и символи, в които е закодирано невероятно послание.  Всяка от многобройните фигури има конкретно значение и точно определено място.

Мистерията на българската шевица и днес вдъхновява. В свят на глобализация именно различията ни правят интересни и забележими.

Вдъхновени от красотата на българската шевица  SNB Professional създаде едноименната колекция „Шевици“.

Всеки лак за нокти в нея се откроява с ромбоидна шевица върху флакона си – дизайн в лимитирано издание.

ромбоидна шевица

Ромбоидната шевица  не е плод на случайно хрумване, а е внимателно избран елемент, който е символ на земното плодородие и женското начало.

Представяме ви новите четири цвята на SNB Professional, събрани в най-българската колекция „Шевици“, за „везан“ маникюр.

 

Лак за нокти Пламена

Едно различно червено, което се откроява със своята наситеност, плътност, магнетичност и умение да завладява.
Червено, което носи оттенъка на женствеността. Червено, от което не можете да откъснете очи. Червено, което да носи посланието на всичко онова, което означава този цвят в традиционната българска носия.

Лак за нокти Пламена


 

Лак за нокти Десислава

Онзи цвят, който улавя отражението на есенното слънце в пожълтелите листа. Онзи нюанс на жълтото, който да сияе, но не заслепява. Наситен жълт пастел, който носи в себе си топлина, свежест и лекота. Цвят-символ на пожелание за благоденствие и светлина.

Лак за нокти Десислава

 

 

Лак за нокти Преслав

Благородното лилаво се характеризира с топлина, величественост и се откроява като различно. Този лак за нокти е лилавият пастел, който липсва в богатата палитра от цветове на SNB Professional и за който всички дами питат.

Лак за нокти Преслав

 

Лак за нокти Калоян

Колекция „Шевици“ не би била пълна без величествено синьо и то точно с името Калоян.  SNB Professional  дълго време пази в тайна този тъмносин пастел, за да ви го представи точно сега и като част именно от тази колекция.  Разкошен, царствен и необятен. Цвят, който променя не само маникюра, но и настроението.

Лак за нокти Калоян

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Колекция „Шевици“ - за "везан" маникюр".

Още от "Ръце"

Ноктите – проблеми и решения

Ноктите – проблеми и решения

Вероятно вече знаете как да се грижите за здравите си нокти. Но те страдат от специфични проблеми – тъмни и бели петна, възпаление, нацепванер стареене. Добре, че съществуват начини за отстраняването им.

Как да се грижим за мазните нокътни плочки

Как да се грижим за мазните нокътни плочки?

Както косата, така и ноктите могат да бъдат мазни. Това е проблем, както на дамите, които имат ноктопластика или изграждане с гел, така и на тези, които поддържат естествените си нокти. Ето всичко, което трябва да знаете за мазните нокътни плочки и грижата, от която се нуждаят:

Кристиан Лубутен с луксозен лак за нокти за 675 долара

Кристиан Лубутен с луксозен лак за нокти за 675 долара

Най-новото предложение на френския дизайнер на обувки Кристиан Лубутен е шишенце черен лак на уникалната цена от 675 долара.