Колекция лакове за нокти SNB „ПАРАЛЕЛ“ есен-зима 2015/2016

0 коментара0/5

Представяме Ви колекция ПАРАЛЕЛ на SNB есен-зима 2015/2016. Открийте нова реалност…

Колекция лакове за нокти SNB „ПАРАЛЕЛ“ есен-зима 2015/2016
 © Снимки: SNB Модел: Веси Бонева

SNB посреща новия сезон с шест нови и изключително вълнуващи цвята лак за нокти. Толкова различни, толкова наситени и интензивни, че можем спокойно да кажем, че маникюрът Ви през есента ще приковава вниманието на околните.

Колекция ПАРАЛЕЛ е вдъхновена от живота между реалното и виртуалното. С един клик прескачаме във виртуалното пространство и започваме да споделяме, коментираме, харесваме, да общуваме със света... След това отново с един клик излизаме от него и влизаме в реалното пространство.

Със своите нови шест завладяващи цвята SNB приканва да открием тук и сега своята нова по-красива реалност, в която цветовете са по-наситени и интензивни от тези на екраните. Шест цвята очакват да се запознаете с тях.

Представяме Ви Габриела, Мирослав, Дарина, Виктор, Катерина и Борис.

 

Габриела е бежов пастел.

Габриела е бежов пастел. Когато тя влиза в офиса, всички откъсват поглед от екраните и тайничко проследяват всяко нейно движение. Присъствието на Габриела се усеща. Тя винаги тананика нещо с копринения си глас. 

 

Мирослав е светлосив пастел.

Мирослав е светлосив пастел. Той е изтънчен ценител на семплия шик. Никога не се натрапва, но винаги го забелязват. Жените често въздишат по него, защото е елегантен, модерен и винаги в крак с новите тенденции.

 

Дарина е синьо-зелен пастел.

Дарина е синьо-зелен пастел. Независимо дали е на кафе с приятели или се разхожда в парка, тя винаги привлича вниманието със своя замечтан поглед и лъчезарна усмивка. Дарина е жена на 30 с душата на момиче на 15. Тя е вечният мечтател.     

 

Виктор е син пастел.

Виктор е син пастел. Той е цяла вселена. Умее да пленява с поглед. Сините му очи, сякаш хипнотизират. Дълбочината им крие хиляди тайни, които чакат някой да ги открие.

 

Катерина е тъмен, цикламен пастел.

Катерина е тъмен, цикламен пастел. С нея винаги ще Ви забележат. Дори когато слуша музика, Катерина се смее. Често танцува, докато се разхожда. Умее да флиртува невинно и винаги успява да плени мъжките сърца.

 

Борис е тъмночервен пастел.

Борис е тъмночервен пастел. Не изневерява и никога не закъснява. Ако Борис Ви покани на среща, ще започне вечерта с тъмночервена роза, защото знае, че това е цветът на любовта.

 

Ако някой от тях спечели симпатиите Ви, можете да го откриете тук>>>

Още от "Ръце"

Лакът за нокти – черешката на маникюра

Лакът за нокти – черешката на маникюра

Идеалният завършек на красивия маникюр е цветният финал. Затова след като почистите, изпилите, подхраните и изгладите повърхността на ноктите си, смело хващайте шишенцето с лак.

4 лесни идеи за пролетен маникюр у дома

4 лесни идеи за пролетен маникюр у дома

Ако нямате време и средства за посещение на маникюрист, то лесно можете да си направите тематичен пролетен и великденски маникюр в домашни условия. Вижте 4 лесни идеи и насоки стъпка по стъпка.

Златни правила при нанасянето на бляскав лак за нокти

Златни правила при нанасянето на бляскав лак за нокти

Бляскавият лак за нокти е топтенденция за всеки по-специален повод, защото може да направи обикновения маникюр необикновен, без да е се налага да харчите купища пари за рисуване на ноктите. Златни правила при нанасянето на бляскав лак за нокти.