Колекция лакове за нокти SNB „ПАРАЛЕЛ“ есен-зима 2015/2016

0 коментара0/5

Представяме Ви колекция ПАРАЛЕЛ на SNB есен-зима 2015/2016. Открийте нова реалност…

Колекция лакове за нокти SNB „ПАРАЛЕЛ“ есен-зима 2015/2016
 © Снимки: SNB Модел: Веси Бонева

SNB посреща новия сезон с шест нови и изключително вълнуващи цвята лак за нокти. Толкова различни, толкова наситени и интензивни, че можем спокойно да кажем, че маникюрът Ви през есента ще приковава вниманието на околните.

Колекция ПАРАЛЕЛ е вдъхновена от живота между реалното и виртуалното. С един клик прескачаме във виртуалното пространство и започваме да споделяме, коментираме, харесваме, да общуваме със света... След това отново с един клик излизаме от него и влизаме в реалното пространство.

Със своите нови шест завладяващи цвята SNB приканва да открием тук и сега своята нова по-красива реалност, в която цветовете са по-наситени и интензивни от тези на екраните. Шест цвята очакват да се запознаете с тях.

Представяме Ви Габриела, Мирослав, Дарина, Виктор, Катерина и Борис.

 

Габриела е бежов пастел.

Габриела е бежов пастел. Когато тя влиза в офиса, всички откъсват поглед от екраните и тайничко проследяват всяко нейно движение. Присъствието на Габриела се усеща. Тя винаги тананика нещо с копринения си глас. 

 

Мирослав е светлосив пастел.

Мирослав е светлосив пастел. Той е изтънчен ценител на семплия шик. Никога не се натрапва, но винаги го забелязват. Жените често въздишат по него, защото е елегантен, модерен и винаги в крак с новите тенденции.

 

Дарина е синьо-зелен пастел.

Дарина е синьо-зелен пастел. Независимо дали е на кафе с приятели или се разхожда в парка, тя винаги привлича вниманието със своя замечтан поглед и лъчезарна усмивка. Дарина е жена на 30 с душата на момиче на 15. Тя е вечният мечтател.     

 

Виктор е син пастел.

Виктор е син пастел. Той е цяла вселена. Умее да пленява с поглед. Сините му очи, сякаш хипнотизират. Дълбочината им крие хиляди тайни, които чакат някой да ги открие.

 

Катерина е тъмен, цикламен пастел.

Катерина е тъмен, цикламен пастел. С нея винаги ще Ви забележат. Дори когато слуша музика, Катерина се смее. Често танцува, докато се разхожда. Умее да флиртува невинно и винаги успява да плени мъжките сърца.

 

Борис е тъмночервен пастел.

Борис е тъмночервен пастел. Не изневерява и никога не закъснява. Ако Борис Ви покани на среща, ще започне вечерта с тъмночервена роза, защото знае, че това е цветът на любовта.

 

Ако някой от тях спечели симпатиите Ви, можете да го откриете тук>>>

Още от "Ръце"

Маникюр – есенни тенденции

Маникюр – есенни тенденции

Маникюр – семпъл и изчистен или декориран и обсипан с камъни. Тази есен е много щедра откъм тенденции в маникюра. Ноктите са тесни и издължени, с ръбести, а не със заоблени краища. 

Правилно ли се лакирате?

Правилно ли се лакирате?

Не всяка жена може да отдели време или средства за професионален маникюр. Други пък просто обичат сами да се грижат за своите нокти. Въпросът е, правилно ли се лакирате и знаете ли какво трябва и не трябва да правите, когато оформяте маникюра си у дома?

8 съвета за коледен маникюр

8 съвета за коледен маникюр

Коледният маникюр не е необходимост за празниците, но определено ще ви създада настроение и ще пасне отлично на коледната ви визия. Как да запазите коледните нокти красиви и здрави по-дълго време - ето наши 8 съвета за коледен маникюр.