Добавете ефект към празничния си маникюр

0 коментара0/5

Изключително актуални в най-празничния месец от годината са ефектите лак за нокти с бляскави или матови частици, които буквално преобразяват маникюра. С тях всеки лак за нокти става различен, още по-впечатляващ и празничен.

Добавете ефект към празничния си маникюр

Забележете! Ефектите са от онези хитринки, с които можете да „съживите“ маникюра си, ако лакът е изгубил своя блясък или ако е започнал да се бели при върховете на ноктите. Друг плюс на ефектите е, че те удължават трайността на лаковото покритие. С тях можете да експериментирате смело. Те са перфектни за създаване на закачлив акцент. Разбира се, ако искате, можете да нанесете ефект върху цялата нокътна плочка. В един слой придават романтичен блясък и стоят изключително нежно. Ако искате да постигнете блясък с по-голям интензитет, просто нанесете два слоя.

 

Ефект „заснежаване“

лак за нокти БЕЛОСЛАВА

Чисто белите, матови точки и ресни в ефект лак за нокти БЕЛОСЛАВА буквално „заснежават“ всеки цвят. Върху по-нежните розови и телесни нюанси създават приказно, зимно усещане, а върху по-тъмните и наситени цветове изглеждат по-отчетливи и категорични.

 

Ефект „розово злато“

лак за нокти ВЕЛИСЛАВА

Нежните и топли отблясъци на розов, златист и черен брокат в ефект лак за нокти ВЕЛИСЛАВА придават истински разкош на маникюра. Нанесен в един слой ефектът облагородява основния цвят с топли и едва забележими отблясъци. В два слоя блясъкът става по-наситен и интензивен, но все толкова красив.

 

Ефект „старо злато“

лак за нокти ЗОРНИЦА

Запомнящата се комбинация от златисти частици и брокат в ефект лак за нокти ЗОРНИЦА превръща маникюра в истинско бижу. С него можете да създадете бляскави акценти в основата или при върха на ноктите или да озарите с празничен блясък цялата нокътна плочка.

 

Ефект „огледален блясък“

лак за нокти ДЕНИЦА

Истинска симфония от блестящи сребристи частици и брокат е ефект лак за нокти ДЕНИЦА. Ще се влюбите в него. Съчетава се еднакво добре както с по-нежни, пастелни цветове, така и с по-ярки нюанси. Стои прекрасно както върху бяла основа, така и върху тъмночервено, бордо и дори синьо.

И за да е маникюрът наистина зашеметяващ, а ефектите да са отчетливи и блестящи, от SNB Professional препоръчват да ги нанасяте върху добре изсъхнал лак. Ако базовото покритие не е изсъхнало, рискувате частиците и брокатът „да потънат“ в основния цвят.
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Добавете ефект към празничния си маникюр".

Още от "Ръце"

Обърнете внимание на ръцете си!

Обърнете внимание на ръцете си!

Според фън шуй - изкуството да живеем в хармония и естетика със света около нас - да не обръщаме внимание на ръцете си означава да демонстрираме неуважение към другите.

Ръцете – първите издайници на възрастта

Ръцете – първите издайници на възрастта

Казват, че истинската възраст на една жена най-добре може да се познаеш по ръцете. Но истината е, че тяхната кожа понякога се състарява преждевременно и може да заблуди в неблагоприятен смисъл - да показва по-голяма възраст.

Професия маникюрист?

Професия маникюрист?

За творчески настроени хора с усет към детайлите и любов към приложната дейност