Добавете ефект към празничния си маникюр

0 коментара0/5

Изключително актуални в най-празничния месец от годината са ефектите лак за нокти с бляскави или матови частици, които буквално преобразяват маникюра. С тях всеки лак за нокти става различен, още по-впечатляващ и празничен.

Добавете ефект към празничния си маникюр

Забележете! Ефектите са от онези хитринки, с които можете да „съживите“ маникюра си, ако лакът е изгубил своя блясък или ако е започнал да се бели при върховете на ноктите. Друг плюс на ефектите е, че те удължават трайността на лаковото покритие. С тях можете да експериментирате смело. Те са перфектни за създаване на закачлив акцент. Разбира се, ако искате, можете да нанесете ефект върху цялата нокътна плочка. В един слой придават романтичен блясък и стоят изключително нежно. Ако искате да постигнете блясък с по-голям интензитет, просто нанесете два слоя.

 

Ефект „заснежаване“

лак за нокти БЕЛОСЛАВА

Чисто белите, матови точки и ресни в ефект лак за нокти БЕЛОСЛАВА буквално „заснежават“ всеки цвят. Върху по-нежните розови и телесни нюанси създават приказно, зимно усещане, а върху по-тъмните и наситени цветове изглеждат по-отчетливи и категорични.

 

Ефект „розово злато“

лак за нокти ВЕЛИСЛАВА

Нежните и топли отблясъци на розов, златист и черен брокат в ефект лак за нокти ВЕЛИСЛАВА придават истински разкош на маникюра. Нанесен в един слой ефектът облагородява основния цвят с топли и едва забележими отблясъци. В два слоя блясъкът става по-наситен и интензивен, но все толкова красив.

 

Ефект „старо злато“

лак за нокти ЗОРНИЦА

Запомнящата се комбинация от златисти частици и брокат в ефект лак за нокти ЗОРНИЦА превръща маникюра в истинско бижу. С него можете да създадете бляскави акценти в основата или при върха на ноктите или да озарите с празничен блясък цялата нокътна плочка.

 

Ефект „огледален блясък“

лак за нокти ДЕНИЦА

Истинска симфония от блестящи сребристи частици и брокат е ефект лак за нокти ДЕНИЦА. Ще се влюбите в него. Съчетава се еднакво добре както с по-нежни, пастелни цветове, така и с по-ярки нюанси. Стои прекрасно както върху бяла основа, така и върху тъмночервено, бордо и дори синьо.

И за да е маникюрът наистина зашеметяващ, а ефектите да са отчетливи и блестящи, от SNB Professional препоръчват да ги нанасяте върху добре изсъхнал лак. Ако базовото покритие не е изсъхнало, рискувате частиците и брокатът „да потънат“ в основния цвят.
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Добавете ефект към празничния си маникюр".

Още от "Ръце"

10 топ тенденции в маникюра

10 топ тенденции в маникюра

Пъстри, цветни, ярки, свежи, дръзки, различни, нестандартни – такива са ноктите през 2013-та година. Въпрос на вкус е коя тенденция ще изберете за вашия маникюр. Представяме ви 10 топ тенденции в маникюра!

4 лесни идеи за празничен маникюр у дома (стъпка по стъпка)

4 лесни идеи за празничен маникюр у дома (стъпка по стъпка)

Поканете празничното настроение върху ноктите с нашите 4 идеи, които лесно да осъществите в домашни условия. Вижте 4 лесни идеи за празничен маникюр у дома.

Основният маникюр – стъпка по стъпка

Основният маникюр – стъпка по стъпка

Да преговорим: за хубавия маникюр не винаги е нужен професионалист. Необходими са комплект инструменти, малко техника и много търпение.