Цветен пролетен калейдоскоп

От 0 коментара0/5

Пролетта дойде! Тя е смес от енергия, радост, щастие и цветове! В цветния пролетен калейдоскоп се преплитат светлосиньо, лилаво, червено, жълто, светлокафяво и коралово. Бъдете нови, "облечете" маникюра и педикюра си в модерна визия с повече цвят, повече контраст и повече настроение.

Цветен пролетен калейдоскоп

Цветовете от пролетния калейдоскоп са абсолютен фаворит както в модата, така и в маникюра. Запознайте се с тях!

СВЕТЛО СИНЬОТО безспорно е цветът, с който свързваме  лятото и по-конкретно – лятната ваканция. Това е цветът на морето и небето. Дългата рокля в този цвят е един от хитовете на сезона. Какъв лак е подходящ? Не е нужно да прекалявате с цветовете. Особено ако сте облечени в синьо, което само по себе си привлича погледа. Достатъчно е  лак за нокти в тон като роклята, за да изглеждате свежи и открояващи се.

СВЕТЛО СИНЬОТО

Доста по-смел избор е маникюрът в ЛИЛАВО. Цветен акцент в ежедневието, които излъчва увереност и сексапил, загадъчност и мистерия. Подходящите тоалети могат да бъдат както закачливи къси рокли в стил „Лолита“, така и по-строги и официални модели.

ЛИЛАВО

Един от най-предпочитаните цветове лак за нокти  е ЧЕРВЕНИЯТ. Причината - стои ефектно, стилно и е класика в жанра.  Цвят, който загатват за грях, наслада, забранени удоволствия и неизменно се превръщат в акцент на всяка визия.  Когато залагате на червен маникюр повече от всякога важи правилото за един акцент в червено. Ако това са ноктите, то за тоалет  изберете някой подходящ цвят, на които маникюрът ви ще стой като прекрасно бижу. Червеното си отива с тоалет в жълто, бежово, бяло, синьо, черно, тъмнокафяво, зелено.

ЧЕРВЕНИЯТ

КОРАЛЪТ е още един цвят, който свързваме с морето и лятото. Кораловите нюанси неизменно присъстват за пореден сезон  в модните тенденции. Маникюрът в този цвят добавя романтика и нежност към всяка визия. Той стои красиво на всяка възраст и нещо много важно – видимо подмладява ръцете, тъй като придават естествена свежест на кожата. Подходящ както за красива рокля, така и за спортни комбинации.

КОРАЛЪТ

В цветния пролетен калейдоскоп присъства и  СВЕТЛОКАФЯВОТО. Този  цвят е подходящ за по-консервативно настроените или за любителите на по-обраните комбинации. Маникюрът в светлокафяво стои много добре на почти всички фини летни материи. Предимството на този цвят е, че можете да го съчетавате с почти всеки друг цвят, без усилие.

СВЕТЛОКАФЯВОТО

Тази пролет ЖЪЛТИЯТ ЦВЯТ е особено популярен.  Маникюрът в жълто, освен че контрастира красиво на  кожата на ръцете,  също така създава и много слънчево настроение.  Ноктите в жълто перфектно стоят на тоалети в синьо, лилаво, сиво или черно.

ЖЪЛТИЯТ ЦВЯТ

В плетеницата от емоции в цветния калейдоскоп на новия сезон участваха новите шест цвята ЛАК SNB Professional, с които ще впечатлявате през пролетта и лятото на 2017.

Спектърът на цветния калейдоскоп на новия сезон са ВЕНЦИСЛАВ, ЗОЯ, ГЕРГАНА, ДИЛЯНА, СИМЕОН и ТАТЯНА.

Спектърът на цветния калейдоскоп на новия сезон са ВЕНЦИСЛАВ, ЗОЯ, ГЕРГАНА, ДИЛЯНА, СИМЕОН и ТАТЯНА.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Цветен пролетен калейдоскоп".

Още от "Ръце"

Рецепта за нокти

Рецепта за нокти

Ноктите ви се чупят и цепят, растат бавно, пожълтяват...Дали не са гладни?

6 гел лак грешки, които увреждат ноктите

6 гел лак грешки, които увреждат ноктите

Гел лакът безспорно е най-популярният тип лак, който се използва за маникюр в момента и през последните години. Кои са обаче най-големите грешки, които допускате, ако сте все още неопитни по отношение на гел лака.

4 лесни идеи за пролетен маникюр у дома

4 лесни идеи за пролетен маникюр у дома

Ако нямате време и средства за посещение на маникюрист, то лесно можете да си направите тематичен пролетен и великденски маникюр в домашни условия. Вижте 4 лесни идеи и насоки стъпка по стъпка.