Цветен маникюр за лятото

1 коментар0/5

За да се настроите на лятна вълна, не е достатъчно само да извадите летните дрехи и да сложите слънчевите очила. Обърнете внимание и на маникюра си. Предлагаме ви 5 идеи за маникюр за лятото, които може да си направите сами у дома.

Цветен маникюр за лятото
 © Архив

Лятото е сезон на ярките и свежи цветове, затова е хубаво те да присъстват и на ноктите ви. Освен, че привличат погледите, тази гама ще се впише отлично в модния ви стил за горещите дни. От пастелни нюанси до неон и наситени цветове - през лятото всичко е позволено в маникюра.

Шарено на точки

Принтът на точки създава настроение, затова задължително трябва да го включите във визията си. Опитайте с маникюр на точки, при това шарен. Лакирайте основата в нюанс на розовото, а отгоре направете точки в жълто, бяло и синьо. Може да си направите и маникюр на точки на морска тематика - лакирайте ноктите в бяло и след като изсъхнат, направете точки в червено и тъмносиньо.

Добави описание

Маникюр с блясък

Металическите цветове като че ли отказват да излязат от мода, а за пролет/лято 2015 златистите и бронзови нюанси са абсолютен хит. Затова ви съветваме да ги включите в маникюра си. Вариант 1 - лакирайте само безимения пръст с лакс блестящи частици, а останалите нокти минете с пастелен лак за нокти. Вариант 2 - направете си популярния за сезона маникюр полулуние, като горната част от нокътната плочка лакирате с блестящ лак за нокти.

Добави описание

Маникюр дъга

Минете на ваканционна вълна и бъдете дръзки с маникюр дъга. Той може би е и най-лесният от всички, защото единственото, което трябва да направите, е да лакирате последователно всеки нокът в различен цвят. Разбира се, по-търпеливите и опитни могат да опитат също омбре маникюр или мраморен маникюр отново с цветовете на дъгата.

Добави описание

Геометричен маникюр

Тук трябва да сте малко по-търпеливи и прецизни, но пък резултатът е ефектен и пъстър маникюр за лятото.

Добави описание

Естествен маникюр

Една от популярните тенденции за лято 2015 е естественото излъчване - лек грим, небрежна прическа и естествен маникюр. Затова, колкото и да ви допадат ярките цветове, няма да сбъркате и ако опитате с по-сдържани нюанси. Предлагаме ви компромисен вариант за маникюр в розово - нежно, женствено и истинско. Бежовите и перлени цветове също са добър избор. 

Добави описание

05.06.2015/ Христина Спасова

1 коментарДобави коментар »

Cveten-Dagd

От Cveten-Dagd14.06.2015, 10:47 ч.

Благодаря Ви за много хубави идеи:)

Виж всички коментари за "Цветен маникюр за лятото".

Още от "Ръце"

Летен маникюр 2012

Летен маникюр 2012

Какъв летен маникюр е актуален този сезон? Ярък, много ярък. Неоновите цветове завладяха не само дрехите и аксесоарите, но и ноктите. Лаковете за нокти в неонови и металически цветове категорично изместиха неутралните тонове в тенденциите.

Новата колекция на SNB Professional за есен-зима 2016/2017

Колекция „Шевици“ - за "везан" маникюр

Представяме ви новите четири цвята Лак за нокти SNB Professional, събрани в една цветна и по-различна, но много българска колекция „Шевици“ – за "везан" маникюр.

Празничен маникюр

Празничен маникюр

Маникюр за весели и красиви празници. Идеи за празничен маникюр, които ще ви дарят с щастливи емоции. Ако в ежедневието пренебрегвате маникюра си, изненадайте близките, познатите и най-вече себе си с празничен маникюр.