Цветен маникюр за лятото

1 коментар0/5

За да се настроите на лятна вълна, не е достатъчно само да извадите летните дрехи и да сложите слънчевите очила. Обърнете внимание и на маникюра си. Предлагаме ви 5 идеи за маникюр за лятото, които може да си направите сами у дома.

Цветен маникюр за лятото
 © Архив

Лятото е сезон на ярките и свежи цветове, затова е хубаво те да присъстват и на ноктите ви. Освен, че привличат погледите, тази гама ще се впише отлично в модния ви стил за горещите дни. От пастелни нюанси до неон и наситени цветове - през лятото всичко е позволено в маникюра.

Шарено на точки

Принтът на точки създава настроение, затова задължително трябва да го включите във визията си. Опитайте с маникюр на точки, при това шарен. Лакирайте основата в нюанс на розовото, а отгоре направете точки в жълто, бяло и синьо. Може да си направите и маникюр на точки на морска тематика - лакирайте ноктите в бяло и след като изсъхнат, направете точки в червено и тъмносиньо.

Добави описание

Маникюр с блясък

Металическите цветове като че ли отказват да излязат от мода, а за пролет/лято 2015 златистите и бронзови нюанси са абсолютен хит. Затова ви съветваме да ги включите в маникюра си. Вариант 1 - лакирайте само безимения пръст с лакс блестящи частици, а останалите нокти минете с пастелен лак за нокти. Вариант 2 - направете си популярния за сезона маникюр полулуние, като горната част от нокътната плочка лакирате с блестящ лак за нокти.

Добави описание

Маникюр дъга

Минете на ваканционна вълна и бъдете дръзки с маникюр дъга. Той може би е и най-лесният от всички, защото единственото, което трябва да направите, е да лакирате последователно всеки нокът в различен цвят. Разбира се, по-търпеливите и опитни могат да опитат също омбре маникюр или мраморен маникюр отново с цветовете на дъгата.

Добави описание

Геометричен маникюр

Тук трябва да сте малко по-търпеливи и прецизни, но пък резултатът е ефектен и пъстър маникюр за лятото.

Добави описание

Естествен маникюр

Една от популярните тенденции за лято 2015 е естественото излъчване - лек грим, небрежна прическа и естествен маникюр. Затова, колкото и да ви допадат ярките цветове, няма да сбъркате и ако опитате с по-сдържани нюанси. Предлагаме ви компромисен вариант за маникюр в розово - нежно, женствено и истинско. Бежовите и перлени цветове също са добър избор. 

Добави описание

05.06.2015/ Христина Спасова

1 коментарДобави коментар »

Cveten-Dagd

От Cveten-Dagd14.06.2015, 10:47 ч.

Благодаря Ви за много хубави идеи:)

Виж всички коментари за "Цветен маникюр за лятото".

Още от "Ръце"

Красив пролетен маникюр с пастели

Красив пролетен маникюр с пастели

Спомняш ли си безгрижните и щастливи детски години, изпълнен с игри и песни... Блокчето с хартия върху, която пресъздаваш първите си мечти с разноцветни пастели. Ако се усмихваш, при мисълта за цветните спомени от детството, искаме да те зарадваме с пъстроцветните пастелите от пролетната колекция ПАСТЕЛИ на SNB Professional!

Маникюр – заздравяване на ноктите

Маникюр – заздравяване на ноктите

Изящен маникюр означава преди всичко здрави нокти. В козметичните салони се предлагат специални процедури за укрепване на маникюра, но вие може да  заздравите ноктите си и в домашни условия. С редовни грижи и качествени продукти.

Конкурс: Покажи си маникюра 2015 - печеливши

Конкурс: Покажи си маникюра 2015 - печеливши

Благодарим ви за участието в конкурса.