8 съвета за коледен маникюр

0 коментара0/5

Коледният маникюр не е необходимост за празниците, но определено ще ви създада настроение и ще пасне отлично на коледната ви визия. Как да запазите коледните нокти красиви и здрави по-дълго време - ето наши 8 съвета за коледен маникюр.

8 съвета за коледен маникюр
8 съвета за коледен маникюр © iStockPhotos
  1. Инвестирай в подходящите продукти - за да си направиш красив и дълготраен коледен маникюр, се нуждаеш от подходящия арсенал от лакове. Търси такива с дебела четка, за да имат по-добра покривност. Разбира се, за декорациите ще ти трябват и един-два такива с тънка четка. Лак за брокат е необходим, ако си намислила да правиш бляскав маникюр. Не забравяй топ лака - иначе има опасност долните пластове лак бързо да се обелят. 
  2. Ползвай допълнителна помощ - за да направиш някои от декорациите по коледния маникюр, ще ти трябва или много прецизна ръка или малко помощ. Зареди се с лепящи ленти, шаблони и печати. Може да си купиш и специален комплект с инструменти за декорация на ноктите, така че да разполагаш с различни накрайници, с които да твориш.Добави описание
  3. Направи ноктите по-къси - късият маникюр е не само модерен, но и по-практичен. С него вероятността да си развалиш ноктите, като счупиш някой от тях, е много по-малка.
  4. Коледните мотиви за ноктите - избери си какви коледни декорации да изрисуваш върху ноктите си. Най-популярните идеи за празничен маникюр включват: снежинки, снежен човек, елха, коледни играчки за елха, коледен гирлянд, елена Рудолф, коледна шапка, панделка, коледна близалка.
  5. Заложи на семплото - не всеки има търпелива и спокойна ръка, така че понякога направата на някои от коледните декорации по ноктите просто не се получава. В такъв случай заложете на по-семпъл. но също толкова красив маникюр в един или два цвята. Редувайте коледно червено и наситено зелено, комбинирайте светлосиньо и бяло, направете си маникюр само с блясък в златно или сребърно.Добави описание
  6. Бъди различна - ако обичате да експериментирате, тогава ви съветваме да бъдете по-разчупени и да направите всеки нокът на едната ръка в различен цвят или различна коледна картинка.
  7. Коледен френски маникюр - заложете на класически маникюр, но в коледни цветове. Френският маникюр може да се нагоди към празничната атмосфера. Просто заменете белият цвят с червено, зелено, синьо или сребърно.
  8. Релефен маникюр за празниците? - съветваме ви да избягвате този вариант. Макар че стои изключително ефектно и красиво, трябва да сте много внимателни с него и често част от релефната украса се губи още преди да е дошла Коледа.

16.12.2015/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "8 съвета за коледен маникюр".

Още от "Ръце"

10 топ тенденции в маникюра

10 топ тенденции в маникюра

Пъстри, цветни, ярки, свежи, дръзки, различни, нестандартни – такива са ноктите през 2013-та година. Въпрос на вкус е коя тенденция ще изберете за вашия маникюр. Представяме ви 10 топ тенденции в маникюра!

Основният маникюр – стъпка по стъпка

Основният маникюр – стъпка по стъпка

Да преговорим: за хубавия маникюр не винаги е нужен професионалист. Необходими са комплект инструменти, малко техника и много търпение.

3 идеи за „влюбен“ маникюр

3 идеи за „влюбен“ маникюр

През февруари съвсем с основание можем да наречем маникюра оръжие за съблазняване. Експериментирайте с различни цветове и декорации.