3 идеи за „влюбен“ маникюр

0 коментара0/5

През февруари съвсем с основание можем да наречем маникюра оръжие за съблазняване. Експериментирайте с различни цветове и декорации.

3 идеи за „влюбен“ маникюр

Наблегнете върху акцента при от един до три нокътя. Използвайте мотиви, които пряко се асоциират с любовта. В стремежа си да бъдем полезни, подбрахме за вас три варианта на декорации, които можете да направите сами у дома или при маникюрист си.

Париж

Париж – градът, който съчетава в едно романтика, любов, виното, стил и красота. Първият дизайн със своята Айфелова кула по неоспорим начин отвежда въображението именно там. За създаването му е използвам Лак за нокти Ружа на SNB и черна боичка с четка на SNB. Звездичките са направени с шаблон и печат, като можете да ги замените и със сърчица.

Ако желаете да се сдобиете с тези практични хитринки, разгледайте тук>>>

Сърце

Сърце – безспорно то е символ на любовта. Вторият дизайн е с голямо сърце, което е разположено почти по цялата ширина на нокътя. То е направено с боички с тънка четка на SNB, нанесени като безброй цветни точки и образуваща изящната му форма. Цветове им са бяла, розова, светлолилава и тъмночервена. Като основен цвят е използван Лак за нокти Черньо, но вие можете да експериментирате с червена, тъмнолилава или бледо розова основа.

Спрямо нея можете да изберете предпочитания от вас цвят за декорацията от тук>>>

Рози

Рози – още един красноречив символ на любовта. Третият дизайн е рисувана композиция от малки розови цветчета и броеници. В сърцето на всеки цвят трепти червен брокат, а контурите са направени в бяло върху основата на Лак за нокти Черньо на SNB. Можете да размените цветовете и за основен да използвате белия, върху който да декорирате с червено и черно или пък с розово и лилаво, а защо не с жълто и оранжево. Вие избирате цветовете. Отворете широко вратите на въображението си.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "3 идеи за „влюбен“ маникюр".

Още от "Ръце"

Маникюр – тенденции есен 2012

Маникюр – тенденции есен 2012

Какви са тенденциите в маникюра за есен 2012? Тъмни и пастелни цветове, френски маникюр с контрастен завършек и артистичен маникюр с ярки цветове, сложни декорации и плътни текстури – топ тенденции в маникюра за есен 2012.

5 съвета за дълготраен маникюр

5 съвета за дълготраен маникюр

Запазете перфектния си маникюр за по-дълго време с нашите хитринки. 5 съвета за дълготраен маникюр

5 натурални масла за здрави нокти

5 масла за чупливи нокти

Кои са най-полезните масла за ноктите и как да ги използваме, за да заздравим маникюра по естествен начин.