3 идеи за „влюбен“ маникюр

0 коментара0/5

През февруари съвсем с основание можем да наречем маникюра оръжие за съблазняване. Експериментирайте с различни цветове и декорации.

3 идеи за „влюбен“ маникюр

Наблегнете върху акцента при от един до три нокътя. Използвайте мотиви, които пряко се асоциират с любовта. В стремежа си да бъдем полезни, подбрахме за вас три варианта на декорации, които можете да направите сами у дома или при маникюрист си.

Париж

Париж – градът, който съчетава в едно романтика, любов, виното, стил и красота. Първият дизайн със своята Айфелова кула по неоспорим начин отвежда въображението именно там. За създаването му е използвам Лак за нокти Ружа на SNB и черна боичка с четка на SNB. Звездичките са направени с шаблон и печат, като можете да ги замените и със сърчица.

Ако желаете да се сдобиете с тези практични хитринки, разгледайте тук>>>

Сърце

Сърце – безспорно то е символ на любовта. Вторият дизайн е с голямо сърце, което е разположено почти по цялата ширина на нокътя. То е направено с боички с тънка четка на SNB, нанесени като безброй цветни точки и образуваща изящната му форма. Цветове им са бяла, розова, светлолилава и тъмночервена. Като основен цвят е използван Лак за нокти Черньо, но вие можете да експериментирате с червена, тъмнолилава или бледо розова основа.

Спрямо нея можете да изберете предпочитания от вас цвят за декорацията от тук>>>

Рози

Рози – още един красноречив символ на любовта. Третият дизайн е рисувана композиция от малки розови цветчета и броеници. В сърцето на всеки цвят трепти червен брокат, а контурите са направени в бяло върху основата на Лак за нокти Черньо на SNB. Можете да размените цветовете и за основен да използвате белия, върху който да декорирате с червено и черно или пък с розово и лилаво, а защо не с жълто и оранжево. Вие избирате цветовете. Отворете широко вратите на въображението си.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "3 идеи за „влюбен“ маникюр".

Още от "Ръце"

Красива до върха на пръстите

Красива до върха на пръстите

Добре поддържания маникюр винаги прави впечатление и говори за собственика си. От ярки блестящи цветове до стилен френски маникюр – персонализирайте се и подчертайте индивидуалността си. Предлагаме ви няколко полезни съвета за красиви и здрави нокти.

Нокти, за които да ви завиждат

Нокти, за които да ви завиждат

Красивите и добре поддържани нокти правят ръцете ви привлекателни и неустоими. Погрижете се за ноктите си, защото перфектният маникюр е задължителен белег на елегантност, а и на... малко завист.

Предимства и недостатъци на гел лака

Предимства и недостатъци на гел лака

Гел лакът е дълготраен и ефектен. Напоследък набира все повече популярност в забързаното ежедневие. Има ли обаче този бърз и траен лак своите минуси? Предимства и недостатъци на гел лака.