Маска за околоочния контур

4 коментара4/5

Маска за околоочния контур с картоф и сметана.


маска за околоочния контур

Продукти за маската:
  • 1 варен картоф
  • 1 ч.л. сметана
Начин на приготвяне и нанасяне:
Смачкайте на пюре 1 сварен картоф и прибавете 1 ч.л. сметана. Нанесете около очите. Поставете върху тампон, напоен с отвара от лайка. След 20 минути измийте лицето с хладка вода. След тази процедура тъмните кръгове около очите ще изсветлеят. Ако нямате сметана, разрежете сварения картоф на 2 дебели филийки и още топли ги поставете под очите за 30-40 минути. Отоците веднага ще спаднат.

13.09.2011/Rozali.com4 коментарaДобави коментар »

sweet_escape76

От sweet_escape7618.09.2011, 23:53 ч.

Голяма галимация, изискваща време, а аз не разполагам с такова. Предпочитам готовите маски за околочния контур на Неострата и Ив Роше, бързи, ефикасни и дават чудесни резултати.

Виж всички коментари за "Маска за околоочния контур".

Още от "Природни средства"

Нека бъде SPA

Нека бъде SPA

Spa центровете са приказни оазиси на удоволствието. Пълно спокойствие, приглушена светлина, божествени ухания, нежна музика. Да се потопим в дълбоките води на хармонията. 

4 домашни маски с канела

4 домашни маски с канела

Много хора свързват коледните празници с аромата на канела. Благоуханната подправка се оказва полезна не само в кухнята, но и в козметиката. Предлагаме ви 4 лесни рецепти за домашни маски с канела.

Красота от морето

Красота от морето

Морето е наслада не само за душата, но и за кожата. Морската вода е богата на минерали, сол и остатъчни елементи, които проникват дълбоко в кожата. Водораслите приемат всички тези елементи, а и съдържат  витамини, аминокиселини и йод.