Спечели с филма „Хищници в мрака“ - ПРИКЛЮЧИ

53 коментара0/5

Четирима от читателите на Rozali имат възможност да спечелят двоен билет за филма „Хищници в мрака“, ако отговорят правилно на въпроса.

хищници в мрака

 

ПОБЕДИТЕЛИ:

Двойни билети за филма "Хищници в мрака" печелят:

 

------------------------------------------------------------

Регистрираните потребители на Rozali.com могат да спечелят 4 двойни билета за филма „Хищници в мрака“, чиято премиера е на 9 декември в кината.

Отговори на въпроса: Сценарист и режисьор на филма „Хищници в мрака“ е един от прочутите модни дизайнери, работили за марки като Gucci и Yves Saint Laurent. Вижте трейлъра на филма и отговорете на въпроса кой е той.

 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

Участници: В играта могат да участват всички регистрирани потребители в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 05.12.2016 г. до 23:59 часа на 11.12.2016 г.

В играта участват само верните отговорите оставени в коментар под играта.

На 12.12.2016 г. на същата страница ще бъдат публикувани имената на победителите, които ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в играта.

Награди4 двойни билети за филма "Хищници в мрака", предоставени от Форум Филм.

Печелившите ще бъдат уведомени с лично съобщение за начина на получаване на наградите.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

хищници в мрака, джейк джиленхол

"Хищници в мрака" е незабравим романтичен трилър, изпълнен с шокираща интимност и завладяващо напрежение, който изследва тънката граница между любовта и жестокостта, отмъщението и изкуплението. Номинираните за „Оскар“ Ейми Адамс и Джейк Джиленхол влизат в ролите на разведена двойка и откриват мрачните истини един за друг и за самите себе си.

хищници в мрака, ейми адамс

Филмът „Хищници в мрака“ разказва историята на Сюзън Мороу (в ролята Ейми Адамс), която е собственик на галерия. Тя има перфектен живот... поне на пръв поглед. Всичко за нея обаче се преобръща, когато получава чернова за предстоящия роман на бившия си съпруг. Сюжетът на романа е изпълнен с жестокост, насилие и желание за мъст.

„Хищници в мрака“ показва как изкуството може да повлияе и преобърне човешкия живот по неподозирани начини

хищници в мрака, кадър от филма

"Сюжетът на пръв поглед представя живота като трагедия, която обаче е възможност за прераждане. И понякога човек трябва да преживее болката, за да може да обърне нова страница в живота си", споделя актрисата Ейми Адамс в интервю.

ейми адамс в хищници в мрака

„Идеята на филма е да покаже за това колко е трудно да намериш хора, които да обичаш, да те обичат и вярват в теб и колко е трудно да ги задържиш при себе си. Тази история е предупреждение какво би могло да се случи, ако ги оставиш да си тръгнат“, разказа режисьорът и сценарист на филма.

Освен Ейми Адамс и Джейк Джиленхол в главните роли, във филма участват също Айла Фишър, Майкъл Шанън, Ели Бамбър, Арми Хамър, Арън Тейлър-Джонсън

том форд

Сценарист и режисьор на "Хищници в мрака" е един от най-известните модни дизайнери

Премиерата на „Хищници в мрака“ бе също толкова впечатляваща и различна, колкото филма. Вместо на традиционния Червен килим, звездите и екипа на филма преминаха по тематичен Черен килим. Идеята за нетипичното представяне е на режисьора и сценарист на филма.

„Това е моят стил. Залагам на черното навсякъде“, сподели дизайнерът.

хищници в мрака

Дрескодът на премиерата също беше "Черно". Режисьорът, актьорите и дори гостите бяха заложили на тоалети в черно. Единственото изключение беше актрисата Ейми Адамс. Звездата на "Хищници в мрака" се открои със секси червена рокля с гол гръб.

ейми адамс

Още от "Познай марката"

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са сандалите, които ви показваме.

Познай марката: Ботушите на Ирина Шейк

Познай марката: Ботушите на Ирина Шейк

На коя марка са ботушите на Ирина Шейк. Оставете верния отговор в коментар и един от вас ще спечели книгата „Съдбовно бягство“ на Сюзън Елизабет Филипс.

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са сандалите, които ви показваме.