Познай марката: Тоалетът на Кристен Бел

82 коментара0/5

Коя е марката на тоалета на Кристен Бел? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Нещо повече от любов" на изд. ИБИС.

Познай марката: Тоалетът на Кристен Бел
 © Gulliver/ Getty/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (10.04.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Кристен Бел винаги е очаровала със семплия си и често пъти различен стил. Този път актрисата се появи на Червения килим на премиерата на филма "Chips", в който самата тя участва. Продуцент на филма е съпругът на Кристен Бел - Дакс Шепърд. В лентата участва и очарователната Мелиса Макарти, която също бе на събитието.

Мелиса Макарти заблестя на събитието с блуза силует Пеплум от нейната колекция дрехи и блуза с флорални мотиви. Безспорно се откроиха жълтите й обувки на висок ток.

Вижте също:

Кристен Бел и Дакс Шепърд са най-сексапилните вегетарианци >>>

кристен бел, дакс шепърд и мелиса макарти

За премиерата на филма Кристен Бел избра актуална за сезона комбинация - дълга пола с къдрички и висока талия, допълнена от къс топ. Тоалетът е от колекция пролет/лято 2017 на марката, за която ви питаме.

кристен бел alberta ferretti

Кристен Бел допълни тоалета си с обеци Neil Lane и черни семпли сандали на висок ток на Jimmy Choo. 

кристен бел

Кристен Бел бе с прибрана на нисък кок коса, а гримът й бе според актуалните теденции за сезона - устни в неутрален цвят и дискретен опушен грим.

Познайте марката на тоалета на Кристен Бел?

  • Valentino

  • Alberta Ferretti

  • Mugler

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Нещо повече от любов..." на Джули Джеймс

нещо повече от любов

Още от "Познай марката"

Познай марката: Роклята на Блейк Лайвли

Познай марката: Роклята на Блейк Лайвли

Коя е марката на роклята на Блейк Лайвли? Оставете верния отговор в коментар по статията. Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата

Познай марката: Обувките на Анджелина Джоли

Познай марката: Обувките на Анджелина Джоли

Коя е марката на обувките на Анджелина Джоли? Оставете верния отговор в коментар под статията. Един от далите верен отговор ще спечели книгата "Огледалото на Дамаск" на изд. Вакон

Познай марката, спечели комплект книги!

Познай марката, спечели комплект книги!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересни книги, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.