Познай марката, спечели подаръчен комплект книги

59 коментара0/5

Коя е марката на тоалета на Кейт Мидълтън. Оставете верния отговор в коментар под статията и можете да спечелите страхотен подаръчен комплект книги.

Познай марката, спечели подаръчен комплект книги
 © Guliver/ Getty

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (21.03.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител тази седмица:

Кейт Мидълтън е модно вдъхновение за много жени. Тя се облича семпло и стилно и винаги успява да привлече погледите. Този път ще се спрем на тоалет в червено, който Кейт Мидълтън облече на благотворително събитие на организацията XL Mentoring. Организацията се занимава с деца от застрашени групи на възраст от 11 до 18 години. Кейт бе на събитието заедно със съпруга си, принц Уилям. Двамата се запознаха с работата на организацията и изслушаха истории на някои от децата и как организацията им е помогнала.

За събитието Кейт Мидълтън избра тоалет на червени и бели квадратчета от две части. Полата бе много интересен модел – А-образен силует с плисе отпред. Топът бе със 7/8 ръкави е нежен детайл на талията.

Кейт Мидълтън

Костюмът е в стил 60-те години и според някои модни критици напомня на тоалетите на Джаки Кенеди Онасис. Цената на костюма на Кейт е $1 700.

eponine london кейт мидълтън

Кейт Мидълтън бе с черни велурени обувки със заострен връх на Gianvito Rossi и любимия си велурен клъч на Stuart Weitzman – модел Muse.

кейт мидълтън

Много ни допаднаха обеците на херцогинята на Кеймбридж – Kiki McDonough с прекрасен светло розов морганит.

На вас оставяме да отгатнете марката на костюма на Кейт Мидълтън. Тъй като задачата не е никак лесна, ще ви дадем жокер.

Кейт Мидълтън често се доверява на британски модни марки и това събитие не е изключение

Коя е марката на костюма на Кейт: Chanel, Prada или Eponine London

Един от правилно отговорилите участници ще спечели комплект книги на изд. ИНФОДАР - "За моя баща", "За любимия учител", "Надежда и сила"
книги инфодар колаж

Още от "Познай марката"

Познай марката: Роклята на цветя на Блейк Лайвли

Познай марката: Роклята на цветя на Блейк Лайвли

Познайте марката на нежната роклята на Блейк Лайвли и един от правилно отговорилите ще спечели книгата "Girl code" на изд. AMG Publishing.

Познай марката, спечели чанта!

Познай марката, спечели чанта!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят елегантна и стилна чанта за новия сезон, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Познай марката: Сандалите на Ева Лонгория и Никол Кидман

Познай марката: Сандалите на Ева Лонгория и Никол Кидман

На коя марка са сандалите на Ева Лонгория и Никол Кидман? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД.