Познай марката, спечели комплект книги

79 коментара0/5

Коя е марката на красивата рокля с цветя на Джейн Фонда? Оставете верния отговор в коментар под статията и можете да спечелите книга.

Познай марката, спечели комплект книги
Познай марката, спечели комплект книги © Guliver / Getty/ ИБИС

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (04.01.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител тази седмица е:

Финалната игра в рубриката Познай марката за 2015-та година е посветена на Джейн Фонда. 78-годишната актриса се появи на премиерата на филма „Младост“ („Youth“)  с красива рокля от син тюл с много цветя.

Познай марката, спечели комплект книги

Джейн Фонда допълни визията си с червен клъч Salvatore Ferragamo, модел Kameron, и червени обувки, отворени на пръста на любимата марка на много звезди – Jimmy Choo.

Познай марката, спечели комплект книги

Нежен аксесоар за коса допълваше стила на Джейн Фонда. Няма как да не отбележим обемните диамантени обеци на актрисата с цветни мотиви и висулки от розови камъни. Те са дело на H. Stern и приятно допълваха роклята на Джейн Фонда.

Познай марката, спечели комплект книги

Тази седмица ви питаме коя е марката на роклята на Джейн Фонда:Valentino, Elie Saab или Chanel

Един от коментиралите читатели тази седмица ще спечели комплект книги на изд. ИБИС - "Мис Каприз" и "Неочаквано едно лято..."

Познай марката, спечели комплект книги

79 коментарaДобави коментар »

mariana_demireva

От mariana_demireva04.01.2016, 23:34 ч.

Роклята й е на "Валентино" от колекцията му 2016 :)

Виж всички коментари за "Познай марката, спечели комплект книги".

Още от "Познай марката"

КОЯ МАРКА E РОКЛЯТА НА ЧАРЛИЙЗ ТЕРОН?

Познай и спечели - билет за филма „Ловецът: Ледената война“

Трима от читателите на Rozali имат възможност да спечелят три двойни билети за филма „Ловецът: Ледената война“, ако познаят на коя марка e роклята на Чарлийз Терон?

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са гащеризонът и сандалите, които ви показваме.

Познай марката: Сандалите на Блейк Лайвли

Познай марката: Сандалите на Блейк Лайвли

На коя марка за шарените сандали на Блейк Лайвли? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Другото лице" на изд. Софтпрес