Познай марката, спечели книга!

67 коментара0/5

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Познай марката, спечели книга!

Имате срок до другия вторник да познаете на коя марка са сандалите, които ще ви покажем. Отговорите може да публикувате под формата на коментар под статията. На същата страница ще бъде публикувано името на победителя, който ще бъде избран на случаен принцип сред всички участници в играта. Спечелилият ще бъде уведомен с лично съобщение за начина на получаване на наградата.

Победителят тази седмица е gerygez

Добави описание

Главният герой в играта тази седмица е Кейт Мидълтън. Въпреки вече голямото коремче, Херцогинята на Кеймбридж успява да ни впечатли с елегантна и стилна визия, достойна за една кралска особа.

Добави описание

Кейт бе сред официалните лица, присъствали на службата в чест на 13-годишнината от военните операции на Великобритания в Афганистан.

Добави описание

За повода Херцогинята на Кеймбридж се бе спряла на красиво палто в тъмносиньо на марката Chiara. Моделът е с А-силует, изработен е от 100% вълна и струва 650 паунда.

Добави описание

Към него Кейт бе добавила клъч на марката Stuart Weitzmann, ефектна шапка и ръкавици - също в тъмносиньо. Нисък кок и семпъл грим допълваха визията на Кейт Мидълтън.

Добави описание

Обект на играта ни тази седмица са обувките на херцогинята, които всъщност са сред любимите й чифтове.

Добави описание

Известно е, че Кейт Мидълтън притежава такъв модел от 4 години и често го използва. Виждали сме я с него на обиколката в Австралия и Нова Зеландия през 2014-та, по време на посещението на САЩ и Канада през 2011-та.

Добави описание

Питаме ви на коя марка са обувките: Alexander McQueen, Brian Atwood, Gucci?

Победителят тази седмица ще получи книгата "Разнищи ме" на издателство Егмонт

Още от "Познай марката"

Сн.: iStock.com, архив

ИГРА: Какъв е твоят празничен стил? - ПРИКЛЮЧИ

Какъв е твоят празничен стил? Остави коментар под играта и може да спечелиш страхотни награди от AVON.

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са моделите, които ви показваме.

Познай марката: Обувките на Нина Добрев

Познай марката: Обувките на Нина Добрев

На коя марка са обувките на Нина Добрев? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Севилското причастие" от изд. Еднорог