Познай марката, спечели книга!

59 коментара0/5

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са сандалите, които ви показваме.

Познай марката, спечели книга!

Имате срок до петък да познаете на коя марка са сандалите, които ще ви покажем. Отговорите може да публикувате под формата на коментар под статията. Победителят ще бъде избран на случаен принцип и ще бъде уведомен с лично съобщение как да получи наградата си.

Победителят тази седмица е elena92

В месеца на любовта сме на романтична вълна. Затова сигурно няма да се изненадате, че точно този модел сандали попаднаха под прицела ни. Къде ги видяхме? На церемонията на наградите Гилдията на актьорите, която се състоя миналата седмица.

Добави описание

 

Ефектните сандали допълваха визията на актрисата Софи Търнър, позната ни от сериала "Игра на тронове". Оказа се, че младата звезда е получила и роля в предстоящия филм от поредицата за X-Man. 

Добави описание

Сандалите са изработени от кожа и PVC. Токът им е висок 10см и е тип стилето. Моделът е от последната колекция на марката и струва 845 долара. Предлага се и вариант сандали с ниска подметка.

Добави описание

Питаме ви коя е тази марка: Roberto Cavalli, Aquazzura, Christian Louboutin?

Победителят тази седмица ще спечели книгата "Психология на изобилието" на издателство Софтпрес"

59 коментарaДобави коментар »

Marrylin

От Marrylin06.02.2015, 23:49 ч.

Сандалите са на Christian Louboutin.

Виж всички коментари за "Познай марката, спечели книга!".

Още от "Познай марката"

Познай марката: Роклята на Шарапова и Пенелопе Крус

Познай марката: Роклята на Шарапова и Пенелопе Крус

Две красиви звездни дами, една рокля. Но на коя й отива повече според вас? Познайте марката на роклята на Мария Шарапова и Пенелопе Крус и един от вас ще спечели книгата "Тайният живот на дърветата" на изд. ЕРА

Познай марката: Обувките на Анджелина Джоли

Познай марката: Обувките на Анджелина Джоли

На коя марка са обувките на Анджелина Джоли? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Кървава целувка" на изд. ИБИС.

Познай марката, спечели комплект книги

Познай марката, спечели комплект книги

Коя е марката на сандалите, които ви показваме? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа Ад