Познай марката, спечели книга!

61 коментара0/5

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Познай марката, спечели книга!

Нова седмица - нова игра. Имате срок до петък да познаете на коя марка са обувките, които ще ви покажем. Отговорите може да публикувате под формата на коментар под статията. Победителят ще бъде избран на случаен принцип и ще бъде уведомен с лично съобщение как да получи наградата си.

Победителят в играта тази седмица е Penmar

Днешният пример е свързан с актрисата Рийз Уидърспуун и по-специално - със стила й от премиерата на филма Wild с нейно участие, която се състоя по време на Международния филмов фестивал в Торонто.

Добави описание

За червения килим Рийз бе избрала ефектен модел на малка черна рокля с асиметрична презрамка, дело на марката Saint Laurent. Диамантени бижута, коса на една страна и страстно червено червило допълваха визията на актрисата.

Добави описание

Това, което ни направи впечатление, са нейните обувки. Сандалите са с двойна каишка, от черен сатен и с 13см ток - изключително елегантни. Струват 695 евро и ви подсказваме, че са от последната колекция на известна марка за обувки. 

Добави описание

Питаме ви коя е тя: Giuseppe Zanotti, Casadei или Bottega Veneta?

Добави описание

Позналият верния отговор печели "Напълно изгубили себе си" на издателство СофтПрес.

Още от "Познай марката"

Познай марката: Роклите на Бионсе и Блу Айви

Познай марката: Роклите на Бионсе и Блу Айви

Бионсе и Блу Айви отпразнуваха Деня на майката в еднакви рокли, струващи над 10 000 долара. Познайте коя е марката на флоралните рокли на Бионсе и Блу Айви.

Познай и спечели - стилен тефтер от "Пепеляшка"

Познай и спечели - стилен тефтер от "Пепеляшка"

Трима от читателите на Rozali имат възможност да спечелят красив и стилен тефтер от филма "Пепеляшка", ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Познай марката, спечели чанта!

Познай марката, спечели чанта!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят елегантна и стилна чанта за новия сезон, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.