Познай марката, спечели чанта!

135 коментара0/5

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят елегантна и стилна чанта за новия сезон, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Познай марката, спечели чанта!

Имате срок до другия вторник да познаете на коя марка са сандали, които ще ви покажем. Отговорите може да публикувате под формата на коментар под статията. На същата страница ще бъде публикувано името на победителя, който ще бъде избран на случаен принцип сред всички участници в играта. Спечелилият ще бъде уведомен с лично съобщение за начина на получаване на наградата.

Победителят е k_ilieva

Добави описание

Този път под прицел е тенисистката Мария Шарапова, която бе забелязана по време на светско събитие в Ню Йорк. Мария Шарапова е една от дамите в световния тенис, за която се говори, че има елегантен и характерен стил.

Добави описание

За събитието тя бе заложила на класическа малка бяла рокля от дантела, част от пролетната колекцията на марката Chloe.

Добави описание

Нямаше как да не забележим ефектния кок в косите на Шарапова, който събираше косата на красива странична плитка.

Добави описание

Семпъл грим и маникюр в неутрален цвят допълваха визията на тенисистката.

Добави описание

Поставяме отлична оценка и за избора на обувки - заострени, с висок ток и необичаен дизайн. Питаме ви на коя марка са те: Gucci, Sophia Webster, Nicholas Kirkwood?

Победителят ще спечели тази красива и елегантна чанта от Parfois.

Добави описание

Дамска чанта с къса и дълга дръжка
Цвят: Бежов
Размери: 33 см х 31 см

Още от "Познай марката"

Познай марката: Роклите на Бионсе

Познай марката: Роклите на Бионсе

На коя марка са роклите на Бионсе от наградите Грами 2017? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Всички нюанси лилаво" на изд. Ера.

Познай марката: Роклята на Кристен Бел

Познай марката: Роклята на Кристен Бел

Кой е дизайнерът на роклята на Кристен Бел от наградите Еми 2016 (ТВ)? Оставете верния отговор в коментар под статията и можете да спечелите комплект книги на изд. ИБИС.

Познай марката: Роклята на Дженифър Анистън

Познай марката: Роклята на Дженифър Анистън

На коя марка е гащеризонът на Дженифър Анистън? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Сияйна звезда" на изд. ИБИС.