Познай марката: Сандалите на Сара Хайланд

46 коментара0/5

Актрисата Сара Хайланд за пореден път доказа, че е сред най-стилните млади звезди. Познайте коя е марката на сандалите и можете да спечелите комплект книги на изд. Софтпрес

Познай марката: Сандалите на Сара Хайланд

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (22.08.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Сара Хайланд е актриса, която е част от екипа на сериала "Модерно семейство". Когато не е на малкия екран, Сара Хайланд демонстрира перфектен стил на различни събития. Неведнъж е обявявана за най-стилната млада дама на Червения килим.

Сара Хайланд демонстрира отново добрия си вкус на наградите Teen Choice 2016 през изминалата седмица. За събитието актрисата облече асиметрична рокля с флорални мотиви на J Mendel. Роклята е част от колекцията есен/зима 2016-17 на дизайнера. 

j mendel рокля

Роклята бе перфектно съчетана с чифт червени велурени сандали и син клъч. Клъчът е марка Rodo и е част от колекцията есен/зима 2016-17.

rodo клъч

Актрисата допълни визията си с масивен пръстен на марката Ofira и диамантени обеци на Lorraine Schwartz

Асиметричната рокля на Сара бе перфектно съчетана с асиметрична прическа. Актрисата бе с полуприбрана коса, сплетена настрани.

сара хайланд грим и прическа

Във фокуса на играта ни тази седмица обаче са сандалите, с които беше Сара Хайланд.

stuart weitzman

Коя е марката на сандалите: Kurt Geiger, Giuseppe Zanotti или Stuart Weitzman?

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели комплект книги на изд. Софтпрес

Добави описаниеДобави описание

Още от "Познай марката"

Познай марката, спечели комплект книги

Познай марката, спечели комплект книги

Коя е марката на сандалите, които ви показваме? Оставете верния отговор в коментар под статията и можете да спечелите комплект книги на изд. ИБИС

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Познай марката, спечели чанта!

Познай марката, спечели чанта!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят елегантна и стилна чанта за новия сезон, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.