Познай марката: Сандалите на Криси Тайген

54 коментара0/5

Познайте марката на ефектните сандали на Криси Тайген. Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Сорая" на изд. Софтпрес

Познай марката: Сандалите на Криси Тайген
 © Guliver/ Getty/ Guliver/ Splash/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (19.12.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

  • Победител е viva

Червеният килим е място за провокация и модни експерименти. На тази комбинация заложи миналата седмица Криси Тайген, един от най-сексапилните топмодели на бельо и бански костюми. Криси Тайген придружи съпруга си Джон Леджънд на Американските музикални награди 2016. И както винаги, привлече вниманието изцяло към себе си.

джон леджънд и криси тайген

Криси бе с рокля на Yousef Akbar от колекцията му Resort 2017. Роклята е в семпло черно и има изключително високи цепки, които стигат до талията, та дори и по-нагоре.

yousef akbar resort 2017

Освен това моделът е с гол гръб и оставя съвсем малко на въображението. За жена с фигурата на Криси Тайген обаче роклята е перфектна, макар и доста рисков моден избор. 

криси тайген, криси тейгън, криси тийгън

Криси съчета роклята с пищни бижута със злато и диаманти на Effy Jewelry, Established Jewelry. Топмоделът бе с клъч на Monique Lhuillier и интересен модел сандали, имитиращи бодлива тел.

Добави описание

Сандалите са дело на популярна модна марка за дрехи и обувки.

Подсказка: Моделът на сандалите се казва Barbed

криси тайген, barbed by dsquared2

Познайте марката на сандалите: Dsquared2, Christian Louboutin или Kurt Geiger

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Сорая" на Мелтем Йълмаз на изд. Софтпрес

сорая

Още от "Познай марката"

Познай марката: Сандалите с прозрачен ток на звездите

Познай марката: Сандалите с прозрачен ток на звездите

Има един чифт сандали, който виждаме все по-често да носят звездите. Интересният модел е с прозрачен ток и прозрачни каишки. На коя марка са тези сандали? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата

Познай марката: Сандалите на Кейт Бекинсейл

Познай марката: Сандалите на Кейт Бекинсейл

Коя е марката на сандалите на Кейт Бекинсейл? Оставете верния отговор под статията в сайта и един от вас ще спечели книгата „Гордост и наслаждение“.

Познай марката: Полата на Кейт Мидълтън

Познай марката: Полата на Кейт Мидълтън

На коя марка е полата на Кейт Мидълтън? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на Инфордар.