Познай марката: Сандалите на Кейт Бекинсейл

67 коментара0/5

Коя е марката на сандалите на Кейт Бекинсейл? Оставете верния отговор под статията в сайта и един от вас ще спечели книгата „Гордост и наслаждение“.

Познай марката: Сандалите на Кейт Бекинсейл
 © Guliver/ Splash

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (09.05.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител е:

Кейт Бекинсейл беше най-стилно облечената звезда на филмовия фестивал в Нюпорт. 42-годишната актриса получи Награда за изключителен принос към актьорската професия.

Кейт Бекинсейл е известна на широката публика главно с ролята си в поредицата „Underworld”.  Освен това обаче тя участва в много независими и не толкова касови ленти, които всъщност са и обект на кинофестивала в Нюпорт и причина за приза, който получи.

Няма как да не се спрем на стила на Кейт Бекинсейл. Тя избра оранжева пола с модерните този сезон къдрички. Полата  е на марката Solace London. Тя бе допълнена от сатенен топ с тънки презрамки.

кейт бекинсейл

Кейт Бекинсейл бе обрана откъм аксесоари. Видяхме само дискретни златни обеци-висулки на Shaun Leane.

кейт бекинсейл, обеци Shaun Leane

Стилна конска опашка с пуснати няколко кичура отстрани лицето придаваха на визията й още по-младежки вид.

Добави описание

Визията на Кейт безспорно не остана незабелязана. Най-много обаче се откроиха сандалите на Кейт – плетен модел в зелено на тънък ток. Ще ви подскажем, че името на модела е Yuna. На коя марка са обаче сандалите?

сандали

На коя марка са сандалите на Кейт Бекинсейл: Brian Atwood, Balmain или Manolo Blahnik

Един от правилно отговорители читатели ще спечели книгата „Гордост и наслаждение“ на Силвия Дей и изд. Софтпрес

гордост и наслаждание

Още от "Познай марката"

Познай марката, спечели комплект книги

Познай марката, спечели комплект книги

Коя е марката на роклята, която ви показваме. Оставете верния отговор в коментар под статията. Един от вас ще спечели комплект книги на изд. Егмонт.

Познай марката: Обувките на Анджелина Джоли

Познай марката: Обувките на Анджелина Джоли

Коя е марката на обувките на Анджелина Джоли? Оставете верния отговор в коментар под статията. Един от далите верен отговор ще спечели книгата "Огледалото на Дамаск" на изд. Вакон

КОЯ МАРКА E РОКЛЯТА НА ЧАРЛИЙЗ ТЕРОН?

Познай и спечели - билет за филма „Ловецът: Ледената война“

Трима от читателите на Rozali имат възможност да спечелят три двойни билети за филма „Ловецът: Ледената война“, ако познаят на коя марка e роклята на Чарлийз Терон?