Познай марката: Сандалите на Ева Лонгория и Никол Кидман

63 коментара0/5

На коя марка са сандалите на Ева Лонгория и Никол Кидман? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД.

Познай марката: Сандалите на Ева Лонгория и Никол Кидман
 © Guliver/ Getty/ SBB Media AD/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (02.01.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

  • Победител е Lizet

Никол Кидман и Ева Лонгория се довериха на един и същи дизайнер на обувки за две различни събития на 11 декември на двата края на света - Дубай и Лос Анджелис.

Ева Лонгория бе гост на Международния филмов фестивал в Дубай. Актрисата избра за събитието рокля на Ieena by Mac Duggal. Роклята е с ретро силует и дължина малко над коляното - много по-различна от роклите, с които сме свикнали да виждаме Ева Лонгория.

Добави описание

Актрисата обикновено залага на рокли със силует Русалка. Категорично можем да заявим обаче, че миди роклите също й подхождат.

Актрисата заложи на полуприбрана коса и червено червило, за да завърши визията си. Красивият и интересен принт на роклята бе достатъчен, за да няма нужда актрисата от бижута - семпло и стилно.

ева лонгория

В същия ден, но на другия край на света, в Лос Анджелис, се проведе церемонията по връчването на наградите Изборът на критиците.

На Червения килим там видяхме актрисата Никол Кидман. Тя също бе избрала рокля в черно на дизайнера Brandon Maxwell. Моделът се открояваше с висока цепка, дължоко V-образно деколте и бе с леко изрязан под бюста за допълнителен акцент.

никол кидман с рокля brandon maxwell

Никол Кидман също бе избрала да е по-обрана откъм аксесоари - на дясната й ръка имаше часовник, а нежни обеци тип капки красяха ушите й. Прибрана коса и червено червило завършиха визията й.

никол кидман

Сандалите на двете актриси са дело на един и същи дизайнер. Моделите са сходни, но не еднакви.

gianvito rossi сандали

Познайте марката на сандалите: Valentino, Chanel или Gianvito Rossi

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели комплект книги на изд СББ Медиа АД

Добави описаниеДобави описание

Още от "Познай марката"

Познай марката, спечели книга

Познай марката, спечели книга

Коя е марката на двата чифта обувки, с които видяхме Дженифър Лопес. Оставете верния отговор като коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Перлите на Ади Ландау".

Познай марката: Булчинската рокля на Сиара

Познай марката: Булчинската рокля на Сиара

Преди десетина дни певицата Сиара сключи брак с годеника си Ръсел Уилсън. Певицата бе със специално изработена за нея рокля. Коя е марката на сватбената рокля на Сиара?

Познай марката, спечели комплект книги

Познай марката, спечели комплект книги

Коя е марката на красивата рокля с цветя на Джейн Фонда? Оставете верния отговор в коментар под статията и можете да спечелите книга.