Познай марката: Сандалите на Ейми Адамс

66 коментара0/5

Познайте марката на сандалите на Ейми Адамс и един от вас ще спечели

Познай марката: Сандалите на Ейми Адамс
 © Guliver/ Getty/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (23.01.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

В края на миналата седмица актрисата Ейми Адамс получи поредното свидетелство за добрата си работа като актриса - звезда на Холивудската алея на славата.

Чудесен старт за Ейми Адамс, след една много успешна за нея година. През 2016 г. Ейми Адамс участва във филма "Хищници в мрака" Филмът е направен по книга и е режисиран от дизайнера Том Форд. Лентата бе добре приета от критиците и досега има 3 номинации Златен глобус и 1 статуетка Златен глобус за поддържаща мъжка роля на Арън Тейлър-Джонсън. За момента все още не е ясно дали "Хищници в мрака" ще бъде номиниран за престижните награди "Оскар", но съвсем скоро ще разберем.

На церемонията по откриването на звездата на Холивудската алея на славата Ейми Адамс бе представена от колегата си, актьора Джеръми Ренър. В речта си Ейми Адамс благодари най-много на семейството си - съпруга си Дарен Де Гало и дъщеря си Авиана Олеа.

ейми адамс звезда на алеята на славата

След това помоли двамата да се качат на сцената, а гостите да ги аплодират. Ейми Адамс бе категорична, че без подкрепата на семейството си тя никога не би била толкова успешна.

За събитието Ейми Адамс избра семпла черна рокля с цип на гърба и къси ръкави. Роклята е дело на Giorgio Armani и подчертаваше перфектно фигурата на актрисата. Нежна брошка на цвете отпред добавяше блясък към семплия модел.

ейми адамс

Особено много ни допаднаха сандалите на Ейми Адамс. Моделът се казва Bat Bat с височина на тока 100 мм. и е на една от най-известните марки обувки. 

Подсказка: Червените подметки издават верния отговор

christian louboutin bat bat сандали

Интересното при този модел сандали е, че включва детайл във формата на водно конче, изработен кристали. При модела в златно водното конче не е толкова открояващо се, но при черния вариант можете да видите добре детайлите.

Познайте марката на сандалите на Ейми Адамс:

  • Charlotte Olympia
  • Jimmy Choo или
  • Christian Louboutin

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Херцогиня по неволя"  на изд. СББ Медиа АД

херцогинята по неволя

Още от "Познай марката"

Познай марката: Бляскавата рокля на София Вергара

Познай марката: Бляскавата рокля на София Вергара

Кой е дизайнерът на бляскавата рокля на София Вергара? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Славея" на изд. ИБИС.

Познай марката, спечели 5 червила Chanel

Познай марката, спечели 5 червила Chanel

Коя е марката на красивите тоалети, които ви показваме? Оставете верния отговор под статията в сайта и 5-има от вас ще спечелят червило Chanel.

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.