Познай марката: Сандалите на Дженифър Лопес

77 коментара0/5

Коя е марката на сандалите на Дженифър Лопес? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. Инфодар.

Познай марката: Сандалите на Дженифър Лопес
 © Guliver/ Getty/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (13.02.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Рано или късно всяка известна личност посяга към модния дизайн. Независимо дали говорим за дрехи, обувки, аксесоари, бижута и т.н. почти всяка звезда (особено в САЩ) създава своя линия към някоя от големите модни марки. Така се комбинира известността на бранда с популярността на звездата и склонността на хората да копират стила на известните.

дженифър лопес

Дженифър Лопес разбира се не е изключение и последното й модно приключение към една от големите компании за луксозни обувки го доказва.

Преди около седмица Дженифър Лопес представи своята линия обувки Giuseppe for Jennifer Lopez в магазина за луксозни стоки в Neiman Marcus в Бевърли Хилс.

За събитието Дженифър Лопес облече рокля тип палто на Cushine et Ochs , колекция Resort 2017. Моделът е леко променен от оригиналния и е с малко по-дълбоко деколте и по-дълбока и отворена цепка.

cushnie et ochs resort 2017

Двете копчета в областта малко под бюста и около талията подчертават извивките на Дженифър Лопес.

Дженифър Лопес съчета тоалета със сандали в цвят екрю. Интересното при този модел сандали е, че каишките са от сатен, докато подметката и токът са от велур.

giuseppe zanotti leslie sandals

Няма как да не отбележим клъча на Дженифър Лопес - дело на Valentino. Моделът се казва Va Va Voom и е леко променен от оригиналния.

valentino va va voom клъч

Дженифър Лопес завърши визията си с масивни пръстени и гривни от злато и диаманти, обеци-халки, също от злато. Гримът й бе лек - червило в телесен цвят и дълги изкуствени мигли.

дженифър лопес

Познайте марката на сандалите на Дженифър Лопес: Kurt Geiger, Sophia Webster или Giuseppe Zanotti

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели комплект книги на изд. Инфодар - "Патрули: Училищен надзор" и "Геном"

книги лукяненко

Още от "Познай марката"

Познай марката: Роклята на Кристен Бел

Познай марката: Роклята на Кристен Бел

Кой е дизайнерът на роклята на Кристен Бел от наградите Еми 2016 (ТВ)? Оставете верния отговор в коментар под статията и можете да спечелите комплект книги на изд. ИБИС.

Познай марката: Сандалите на Роузи

Познай марката: Сандалите на Роузи

Коя е марката на сандалите на Роузи Хънтингтън-Уайтли? Оставете верния отговор в коментар под статията и може да спечелите книгата

Познай марката, спечели чанта!

Познай марката, спечели чанта!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят елегантна и стилна чанта за новия сезон, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.