Познай марката: Сандалите на Чарлийз Терон

68 коментара0/5

Познайте марката на сандалите на Чарлийз Терон и един от вас ще спечели книгата "Литий" на Орелиен Гуго на изд. Ера.

Познай марката: Сандалите на Чарлийз Терон
 © Gulliver/ Getty/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (24.04.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

  • Победител в Snejj

Чарлийз Терон е една от звездите в най-новия филм "Бързи и яростни 8" и е част от екипа, който представя филма на премиери в различните градове. Благодарение на това имаме възможност да се радваме на стила й. Актрисата залага предимно на визии в черно и бяло на Gucci и Christian Dior. Вижте повече за стила на Чарлийз Терон от турнето на "Бързи и яростни 8".

В Берлин Чарлийз Терон беше с рокля от колекцията Christian Dior Haute Couture, пролет/лято 2017 в цвят слонова кост. Изчистената рокля е с дължина малко над глезенте и идеално подхожда на стройната фигура на актрисата.

чарлийз терон с рокля dior couture

За премиерата в Париж Чарлийз рязко смени стила и облече сет с панталон и сако отново на Dior. Опушен грим, изправена коса и бляскави бижута на Chopard завършиха визията й. Много ни допаднаха сандалите на актрисата от парижката премиера. Те са на една от най-известните марки обувки, а моделът се казва Andaloulou.

чарлийз терон премиерата на бързи и яростни

За премиерата в Мадрид Чарлийз Терон заложи на по-романтична визия на модния гигант Gucci - пола и блуза с викторианско излъчване. Сандалите бяха на модна къща Tabitha Simmons и идеално допълваха тоалета.

чарлийз терон в тоалет на gucci

За премиерата в Ню Йорк актрисата отново се завърна към Dior. Този път роклята е от колекцията есен/зима 2017-18. Мрежест чорапогащник и велурени ботуши над коляното допълниха бунтарската визия на актрисата.

чарлий терон в тоалет на dior

От всичко, с което видяхме Чарлийз досега, най-много ни допаднаха сандлите тип "клетка" от премиерата в Париж. 

Подсказка: Червената подметка ще ви помогне да отгатнете верния отговор

christian louboutin andaloulou

Познайте марката на сандалите на Чарлийз Терон:

  • Kurt Geiger

  • Christian Louboutin

  • Christian Dior

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Литий" на изд. Ера

литий

Още от "Познай марката"

Познай марката: Роклята на Нина Добрев

Познай марката: Роклята на Нина Добрев

На коя модна марка е роклята на Нина Добрев? Оставете верния отговор с коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Пангея"

Познай марката: Роклята на Дженифър Анистън

Познай марката: Роклята на Дженифър Анистън

На коя марка е гащеризонът на Дженифър Анистън? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Сияйна звезда" на изд. ИБИС.

Игра: Кой е твоят стил за лятото?

Игра: Кой е твоят стил за лятото?

Кой е твоят стил за лятото? Предлагаме ти 6 горещи комбинации – избери тази, която се приближава най-много до твоя вкус и сподели с нас. Може да спечелиш страхотни награди.